dine napisał(a):Najwyraźniej nie potrafisz tematu załatwić raz a porządnie. Z takimi błahostkami jak niedziałające klamki, czy nieskładające się lusterka czekam do przeglądu. Najwyraźniej miałeś czas i chęci żeby jeździć 15 razy do ASO z nie wiadomo czym, bo nawet jak by przekalkulować wymienione tu przez ciebie wady, to nie wychodzi 15 wizyt. Na 100% chcesz coś ugrać i będziesz później w przeróżnych pismach do oficjeli mazdy pisał dokładnie to co tu, że jeździłeś po 15 razy i "żądasz zadośćuczynienia", a najlepiej by było jak by odkupili auto na koniec gwarancji, nie? A gdyby to było USA, to byś jeszcze dorzucił "milion dolarów" za poniesione straty moralne. Już ja was gagatki znam aż za dobrze.
Szkoda tylko, że Mazda nie umie naprawić czegoś raz, a porządnie...A nie daje trzecią wersję klamek czy wlewu, bądź lusterek. Co za głupie teorie z tym, że chce coś ugrać... Skończ już, bo zaraz Ci kosmici Twoi przylecą fanie teorii spiskowych. Jakbyś był w ASO to byś wiedział, że pierwsza wizyta to jest rozpoznanie błędu, a dopiero potem się umawiasz. Czasami rozbijają na kilka wizyt jak jest więcej niż jedna rzecz i część musi dojść także kłania się nieznajomość tematu (ale co tam, kolega się wypowie, bo wszystko wie
Jak to napisał krabdul "Takie pierdoły jak lusterka czy klamki nie unieruchamiają auta i można zawsze poczekać do przeglądu czy innej okazji – chociażby nawet skumulowania tych pierdół."
Tylko, że ja otwieram auto tylko przez system bezkluczykowy, bo kupiłem auto z takim systemem i chce go używać to raz, dwa –> otwieram i zamykam czasami auto po 5-10 razy dziennie. Czy przez to mam nie używać tego mechanizmu, bo producent nie umie go naprawić? Tak samo z lusterkami, korzystam z automatycznego zamykania, bo parkuje bardzo często w centrum miasta, gdzie po prostu jest mało miejsca, a lusterka składane to ułatwiają, bo zwiększają ilość miejsca między autami, wiec chwila, dlaczego mam tego nie zgłaszać? Jak mam pokazać ASO niedziałające klamki w zimę latem?
Poza tym, dine Ty nie masz osobnego działu? Bo "u nas" się zbyt często udzielasz z Twoją "podniesioną trójką".