Najpierw jednak zmiana ogumienia. Potem wymiana oliwy. Weryfikacja mechaniczna, i kolejne wymiany: oliwy w skrzyni, dyfrze i co tam jeszcze wyjdzie ?
Czateria... 2021
Przegląd jest, jutro rejestracja, ubezpieczenie :/ i wreszcie pod domem
.
Najpierw jednak zmiana ogumienia. Potem wymiana oliwy. Weryfikacja mechaniczna, i kolejne wymiany: oliwy w skrzyni, dyfrze i co tam jeszcze wyjdzie ?
..::Born To Rise Hell::..
Jakbyś chciał to mam kod rabatowy 150zł do porównywarki Mubi.pl: https://mubi.pl/id-TSLRGA .
Ja w Mubi miałem najtaniej nawet nie wliczając rabatu. Dla ścisłości, jeśli skorzystasz z linku i kupisz ubezpieczenie to mam z tego 50zł.
Ja w Mubi miałem najtaniej nawet nie wliczając rabatu. Dla ścisłości, jeśli skorzystasz z linku i kupisz ubezpieczenie to mam z tego 50zł.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Wiem, mam już taki link
. Dzięki. Jak będę miał blachy to tam zajrzę na samym początku. Liczę ze się zmieszczę w 2500 PLN.
Dopisano wtorek, 14 gru 2021, 19:06:
Nie zmieściłem się w 2500. Wyszło 2630. Mubi nie dało rady znaleźć cokolwiek sensownego. Auta z USA tworzą w ich wyszukiwarce wyjątek krytyczny
.
Pośmigane
, odparowuje wydech, sporo wody cieknie z niego i dymi na biało. Poza tym niezła łajba.....dziwna przesiadka z Jaguara
.
Dopisano wtorek, 14 gru 2021, 19:06:
Nie zmieściłem się w 2500. Wyszło 2630. Mubi nie dało rady znaleźć cokolwiek sensownego. Auta z USA tworzą w ich wyszukiwarce wyjątek krytyczny
Pośmigane
Kawał fury.
Planujesz jeszcze jakieś modyfikacje?
Na razie eksploatacja.
Olej w silniku już ogarnięty. Wleciały nowe opony. Została skrzynia, mosty, dyfer. Hamulce szlak trafił więc tarcze i klocki przód.
Do tego świece w silniku i chyba zimę przeturlam. Na wiosnę ogarnę podwozie, bo pora zakonserwować a już za zimno i mi się już nie chce.
Taki pakiet startowy nieco większy się trafił. Więc modów żadnych jak na razie nie planuje.
Auto będzie używane jak daily car.
Olej w silniku już ogarnięty. Wleciały nowe opony. Została skrzynia, mosty, dyfer. Hamulce szlak trafił więc tarcze i klocki przód.
Do tego świece w silniku i chyba zimę przeturlam. Na wiosnę ogarnę podwozie, bo pora zakonserwować a już za zimno i mi się już nie chce.
Taki pakiet startowy nieco większy się trafił. Więc modów żadnych jak na razie nie planuje.
Auto będzie używane jak daily car.
Mnie już przeszło/ zestarzałem się/ ominąłem kryzys wieku średniego
Teraz raczej preferuję coś co pali mało i nie truje zbytnio. Czas pomyśleć choć trochę o dzieciakach (lepiej późno niż wcale). Jako że na elektryka mnie niestety nie stać (mam obawy przed kupnem np. Leafa z baterią na poziomie 60%), a potrzebuję w 95% coś co przewiezie 2 osoby – bo zwykle tak poruszamy się po mieście z chłopakami – Suzuki idzie na sprzedaż. A teraz szukam 2 aut
Obydwa to Smarty. Fortwo i ForFour. Benzyna, klima i automat. Większy z 1.3 lub 1.5. Chętnie cabrio.
Mało ich jak cholera.
Teraz raczej preferuję coś co pali mało i nie truje zbytnio. Czas pomyśleć choć trochę o dzieciakach (lepiej późno niż wcale). Jako że na elektryka mnie niestety nie stać (mam obawy przed kupnem np. Leafa z baterią na poziomie 60%), a potrzebuję w 95% coś co przewiezie 2 osoby – bo zwykle tak poruszamy się po mieście z chłopakami – Suzuki idzie na sprzedaż. A teraz szukam 2 aut

Mało ich jak cholera.
A Smart w EV zamiast tego Leafa? Znam jednego księgowego, co zadowolony jest bardzo 
Dopisano 15 gru 2021 22:58:
No to masz +50
Jak mam wspomagać Kikstera czy Zachara, to wolę Ciebie
Ciekawe czy dostanę te 150zł, bo już kiedyś brałem ale na inne auto. 370zł za Scenica za OC i jakieś ograniczone ASS. Nieźle nawet jak nie oddadzą tych 150zł 
Dopisano 15 gru 2021 22:58:
Mr_Bartek napisał(a):Jakbyś chciał to mam kod rabatowy 150zł do porównywarki Mubi.pl: https://mubi.pl/id-TSLRGA .
No to masz +50
Mr_Bartek napisał(a):Jakbyś chciał to mam kod rabatowy 150zł do porównywarki Mubi.pl: https://mubi.pl/id-TSLRGA .
Wczoraj korzystałem z Twojego linku, dziś opłacam. Na zdrowie jak dojdzie Ci kasa

Kiedyś już korzystałem z mubi i zwrot otrzymałem 150. Może i swój link wrzucę to też coś mi skapnie..
454 zł bez zniżki OC plus assistance na 275km Unica dla 19letniego jeszcze Jazza
Dopisano 16 gru 2021, 11:47:
Łukasz, jedna osoba może skorzystać dwa razy w ciągu 24 miesięcy.
Dzięki chłopaki. <3 Mi się kończy OC w marcu to poproszę jednego z Was o link. Pamiętajcie tylko by potem wypełnić formularz o te 150zł. Link do niego znajdziecie w stopce w mailu z potwierdzeniem od Mubi. 
Loockas spokojnie dostaniesz, ja dwa razy zgarnąłem,na 6 i xedosa, 3 kumpli z roboty też dostalo,i oni podali tylko mój nr tel zamiast linku polecającego i jedno 50zl już dostałem. Także nie wiem jak to działa ale mnie się podoba 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Eh miałem wyjazd na Lubelszczyznę i między Łochowem a Mińskiem Renata miała jubileusz pykło na blacie równo 230 tyś. Z tej okazji przy równiutkim przebiegu postanowili mi pogratulować panowie w nieoznakowanym pojeździe, najpierw pomygali światełkami na cześć a potem dostojnie pogratulowali wręczając pamiątkowy dokument za który trzeba zapłacić 200 zł i jeszcze obdarowali 6 punktami... jupijajej 
No ja też mam pamiątkę po jednym z ostatnich wyjazdów Focusem
identyczną
.
Zaczyna mi się podobać śmiganie JGC
, i od razu jeżdzę wolniej niż XE, więc tym bardziej lepiej
.
Na razie średnie spalanie........14 litrów.....
. Ale chwilowe miałem nawet 9 
Zaczyna mi się podobać śmiganie JGC
Na razie średnie spalanie........14 litrów.....
U mnie spalanie w 4 dorosłe osoby + dwójka dzieci (3 i 7) do tego bagaż w obie strony wyszło tyle samo czyli 4,8 jadąc prawie zgodnie z przepisami i na S17 od kołbieli do Żyrzyna tempomat na 120. Fajnie jest o tej porze w Kazimierzu Dolnym, nie ma żywego ducha, jak ktoś chce zwiedzić i nie lubi tłumów to polecam o tej porze roku.
ja rozglądam się za feriowym wyjazdem nad Bałtyk do jakiegoś spanatorium z córką.
Jeszcze może na bony się załapię, ale czasu mało na szukanie, a do 17-ego stycznia szybko zleci.
Macie jakieś dobre namiary z ciepłym basenem, sauną i rehabilitacją?
Jeszcze może na bony się załapię, ale czasu mało na szukanie, a do 17-ego stycznia szybko zleci.
Macie jakieś dobre namiary z ciepłym basenem, sauną i rehabilitacją?
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Fakt, ceny poszybowały strasznie. Zdecydowanie taniej jest za granicą, mimo iż tam też ceny do góry.
Ja na ferie celuję w dalszy wylot, kwaterę trafiłem za grosze, niestety lot kosztuje 3,5 razy tyle.
Nadal jednak cały wypad na 13 dni będzie tańszy niż 7 dni w Bukowinie, który znajomi zamówili.
Ja na ferie celuję w dalszy wylot, kwaterę trafiłem za grosze, niestety lot kosztuje 3,5 razy tyle.
Nadal jednak cały wypad na 13 dni będzie tańszy niż 7 dni w Bukowinie, który znajomi zamówili.
JohnnyB napisał(a):Zdecydowanie taniej jest za granicą
Ale nie tam gdzie jest śnieg i góry, a tego oczekuje od ferii zimowych