Neonixos666 napisał(a):To ja tu walczę żeby zmieścić się w 6 litrach a tu takie spalania widzę
W tylu to tylko w Colcie mi się udało zmieścić jak wracałem po zakupie na pełnoletnich oponach

www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):To ja tu walczę żeby zmieścić się w 6 litrach a tu takie spalania widzę
JohnnyB napisał(a):Przygotowuje się już do przesiadki na Jeepa, tam pewnie 15 nie będzie problemem.
Neonixos666 napisał(a):Beny napisał(a):Kurła lpg już 3,24
Ja już przeszedłem na zwykłego diesla bo premium za drogie. Trochę klekocze ale może przełknie go jakoś
MrShaleck napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Beny napisał(a):Kurła lpg już 3,24
Ja już przeszedłem na zwykłego diesla bo premium za drogie. Trochę klekocze ale może przełknie go jakoś
A ja słyszałem taką rzecz kiedyś, że paliwa 'premium', Vervy itp są bardziej suche.
Lejesz 2t do baku?
Dominator napisał(a):A czy idzie zrobić tak żeby wyebac immobiliser z samochodu. Mam 1 kluczyk w jazzie i o ile grot można łatwo dorobić o tyle problem jest z zabawa w kodowanie. Do ogarnięcia ale trzeba odpowiednią pastylkę itd. lub dorobić w ASO ale parę stówek nie moje. Najlepiej bym wyrzucił immobiliser bo tylko przeszkadza w starym aucie..
Beny napisał(a):Ile taki oryginał?
Beny napisał(a):Ile taki oryginał?
zadra napisał(a):Beny napisał(a):Ile taki oryginał?
pewnie z 7 dych za sztukę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości