Czateria... 2021
Zmieniłem ostatnio tło do zdjęć pił, wygląda to znacznie lepiej niż na tle zieleni 
loockas napisał(a):Generalnie większego problemu z korozją nie ma. Jednak tak jak Jacobs pisał wszystko zależy od tego gdzie auto stało.
czyli zawsze należy spojrzeć od spodu ? blacha z zewnątrz w takim wypadku wyglądała ok ? tzn brak rdzy na rantach i progach ?
Ja jeszcze nie widziałem NCka zgnitego z zewnątrz, ale może mało widziałem. Ten z tych fotek grozy miał chyba jednego małego purchla na nadkolu i zmartwiło mnie to póki nie wjechaliśmy na podnośnik
Tak, podłoga do sprawdzenia w pierwszej kolejności. Jest jeszcze ta nieszczęsna belka pod tylnym zderzakiem, ale tam korozję dojrzysz tylko jak ściągniesz zderzak. Mimo wszystko to nie jest jakiś wielki problem. To trzeba ściągnąć, wyczyścić i zabezpieczyć. Ja tego jeszcze nie robiłem. Zderzak nie powinien odpaść
Dla siebie to szukasz czy dla kogoś?
Dla siebie to szukasz czy dla kogoś?
To tak jak ze Swiftami takimi co ja miałem. O dziwo zewnątrz były zabezpieczone całkiem nieźle co sprawiało że niejednokrotnie zdarzały się egzemplarze wyglądające wizualnie ok mające armagedon od spodu.
a wystarczy obłożyć cały spód plastikami, wmówić że to aerodynamika i nikt nie będzie zaglądał i odkręcał nic 

loockas napisał(a):Ja jeszcze nie widziałem NCka zgnitego z zewnątrz
Nie pamiętasz tego z Żywca, który mi wysłał propozycję? Tam chyba było 18K za już lekko dziurawe NC
To podrożały te rowery
.

marek napisał(a):Szymon napisał(a):Tam chyba było 18K za już lekko dziurawe NC
ten o którym mówię jest za 24 plus opłaty
Być może teraz trochę poszły w górę, bliżej lata.., ale żeby to była okazyjna cena to nie jestem przekonany.
@Loockas może skontaktuj Marka z częstochowskim inwestorem?
loockas napisał(a):marek napisał(a):znalazłem egzemplarz sporo tańszy od roweru i tak się zacząłem zastanawiać czy warto
Pewien miras z tego forum zwany brii może Ci pomóc
A nie widziałem tego posta