Czateria... 2021
Ja niestety piję zieloną herbatę z Liptona
Beny napisał(a):Powiem Ci dzisiaj bo idę na nockę
To się pracuje a nie na forum siedzi
Kurde ale te Toyo T1R to jest dramat. Nie dość, że huczą jak cholera (podejrzewałem łożysko ale problem ustąpił po założeniu zimówek) to jeszcze przyczepności próżno w nich szukać. Na suchym mam wrażenie, że jest gorzej nawet od zimówek a bokiem by nawet małpa zarzuciła. Fajna zabawa ale jednak bez przesady. Nie wiem czemu toto na MX5 takie popularne bo już kilka z nimi widziałem... Ja wiem, że mają fajnie wyglądający bieżnik i są dobre do naciągu ale chyba jednak opony powinny inne rzeczy też sobą reprezentować. Miałem zmęczyć jeszcze ten sezon bo bieżnika mają sporo, DOT też nienajgorszy ale chyba nie dam rady :/ . No i tryb taczki w porównaniu do zimówek znów aktywny no ale to już nie ich wina
Ciekawe czy jest możliwość korekty takiego byka.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
loockas napisał(a):Zapomniałem już o istnieniu tych opon. Kojarzą mi się z czasami mojej MX-3, a w klubie dominowały wtedy 323F BG i BA
Miałem je w BA Z5
Mr_Bartek napisał(a):Ciekawe czy jest możliwość korekty takiego byka.
Nie ma szans nic z tym zrobić.... próbowałem walczyć.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Renata przed chwilą przeszła przegląd z marszu i wszystko w jest sprawne 

Krzemol napisał(a):Z załącznikiem w dowodzie to nie sztuka![]()
hahha kurła o mały włos i bym przegapił na szczęście jedna stacja w soboty działa do 15. Normalnie jadę na taką znajomą stację gdzie zawsze jeżdżę to tak nie piorą mi auta. Teraz wytrzepali Renatę porządnie
Mam nadzieję ze do spawarki nie bede musiał zużyć tych butli
.
Dziś nawet nieco w moim mikro ogrudku popracowałem
. W sumei miło ze nawet te minimalne 50 metrów mam 
Dopisano sobota, 27 mar 2021, 18:56:
2 lata temu posadzilismy 50 kilka tulipanow i krokusow....w zeszlym roku wyszlo moze z 5, w tym roku nieco wiecej
.
Dziś nawet nieco w moim mikro ogrudku popracowałem
Dopisano sobota, 27 mar 2021, 18:56:
2 lata temu posadzilismy 50 kilka tulipanow i krokusow....w zeszlym roku wyszlo moze z 5, w tym roku nieco wiecej
..::Born To Rise Hell::..
Widzę że masz drzewka które kiedyś urosną a wiadomo co trzeba mieć w takiej sytuacji 
Fakt
przezorny zawsze ubezpieczony.
Jak wracalem w zeszlym roku od tesciow, na droge spadlo dezewo. Korek na 20 samochodow, a ze to jedna droga przez wioske to nawracanie i jazda prZez las to lekko 20 nadwyżki.
Na szczęście jeden koles z bagaznika wyjal pile i w 5 minut uporal sie z drzewem. Kurde jak ja zaluje ze to ja wtedy tej pily nie mialem w bagazniku.....
Jak wracalem w zeszlym roku od tesciow, na droge spadlo dezewo. Korek na 20 samochodow, a ze to jedna droga przez wioske to nawracanie i jazda prZez las to lekko 20 nadwyżki.
Na szczęście jeden koles z bagaznika wyjal pile i w 5 minut uporal sie z drzewem. Kurde jak ja zaluje ze to ja wtedy tej pily nie mialem w bagazniku.....
..::Born To Rise Hell::..