Jaki dostaliscie najwiekszy mandat?
loudner napisał(a):Moze nie idealnym ale napewno bardziej rozsadnym
Trzymam za słowo!
choć szczeże to aż ciezko w to uwieżyć... ale staram sie...
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
No moj najwiekszy to 300 i 8 pkt, ale to dzieki szwagrowi policjantowi
Jakby nie on to juz niemial bym prawka bo policja dwa razy mnie zatrzymala podczas gdy juz mialem 6pkt za jakas glukowata predkosc i za pierwszym razem to chcieli mi dac 500zl + 12pkt za 125/60 i brak pasow a za drugim 500zl + 10pkt za 120/50 ale tu juz pasow neiwidzieli
za pierwszym razem pogadalem co i jak i sie udalo
ale niestety za drugim razem niemoglem sie juz dodzwonic do mojego Aniola struza i stad te 300zl bo tylko tyle utargowalem i jezdze teraz z 14pkt, a nadodatek ostatnio tez mnie straszyli zabraniem prawka po malych wariacjach na rondzie, bo akurat jak zjezdzalem juz zrada to jzu widzialem ich na sygnale za mna i juz sie nic niedalo zrobic a nieuwiezyli ze wpadlem wposlizg tylko nieiwem czemu...
ale tez mi sie upieklo
wiec niejest zle.... ale chyba by sie przydalo jednak jakies cb kupic 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
A mi we środę władował 500 PLN i 10 pkt. jakieś 20 km przed Białymstokiem na trasie z Warszawy. Fakt – wyprzedzałem na podwójnej ciągłej, ale widoczność miałem dobrą gdyż zjeżdżałem z góry i chciałem wyprzedzić kolesia jadącego 70 km/h... Pech chciał, że akurat zdarzyło się to w miejscu, gdzie była jakas polna dojazdowa droga i de facto znaki wskazywały na to, że jest to skrzyżowanie :–(
Po wyprzedzeniu w lusterku zobaczyłęm tylko czerwono-niebieskie światełka wydobywające się spod grilla czarnej najnowszej Vectry. Zatrzymałem się, pan policjant zaprosił mnie do autka i pokazał piękny kolorowy film z Xedem w roli głównej. Nie szczekałem, nie prosiłem, przyjąłem z pokorą... bałem się, że jeszcze włąduje mi coś dodatkowego za przekroczenie prędkości o 40 km.h (ograniczenie w tym miejscu do 60 km/h a jechałem 97). Taki lajf...
Po wyprzedzeniu w lusterku zobaczyłęm tylko czerwono-niebieskie światełka wydobywające się spod grilla czarnej najnowszej Vectry. Zatrzymałem się, pan policjant zaprosił mnie do autka i pokazał piękny kolorowy film z Xedem w roli głównej. Nie szczekałem, nie prosiłem, przyjąłem z pokorą... bałem się, że jeszcze włąduje mi coś dodatkowego za przekroczenie prędkości o 40 km.h (ograniczenie w tym miejscu do 60 km/h a jechałem 97). Taki lajf...
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Niestety, z policjantami to czasami jakoś ciężko. Może nie największy, ale spory to dostałem dzisiaj.Przekroczenie prędkości – standart – o 35 km.Tylko. Na 40!!! Ludzie... I to służbowym dostawczym... Madzią dostałem tylko raz i starczy.Oczywiście za predkość. A największy, jednak shandlowałem, to było 1200zł i 11 pkt. Bo jakiś baran jechał 40 jak było 50 i podwójna ciągła i pasy i cos tam jeszcze.. Nawet nie pamiętam. Na szczęście na dzień dzisiejszy mam 6 pkt. Boję się, że tylko do zlotu. Potem pewnie wzrosną. Bo ta moc... http://poradnik.telewizor.eu/news.php
Ostatnio edytowano 26 sie 2018, 17:46 przez a_s_m_o, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 25 lip 2006, 21:08
- Auto: 323 '92
Ja zawsze byłem ugodowy i naj większy to dostałem 100zł ( za to że sobie zapiszczałem "delikatnie mówiąc") dotego 4 punkty dowud z 3 punktów a jak mnie zatrzymali jeszcze leciało hwd..... I od tamtej pory nie wlepili mi nic nawet mnie nie zatrzymali. A jakoś teraz mijają 3 lata 

Zdobywca strony 911 nie mylić z nr. informacji i 156
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
- Od: 23 gru 2006, 21:31
- Auto: carisma
wahstiel napisał(a):a ja policjant i nigdy nic nie zaplacilem :–)
tak grzecznie jeździsz, masz szczęście, czy dobrze się targujesz??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):tak grzecznie jeździsz, masz szczęście, czy dobrze się targujesz??
policjanci nie muszą sie targować wyciągają blache

a ja nie dostałam nigdy mandatu ( co prawda prawo jazdy mam dopiero 1.5 roku wiec wszystko przede mną)
raz miałam sytuację (tydzien po odebraniu prawka) że mnie zatrzymała policja za czerwone światło i 150/50 i tak jakby mnie troszke gonili bo nawet ich nie zauważyłam

Pozdrawiam.
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Po tym jak przekroczyłem prędkość o 35 mph to też zrzuciłem z tonu. Teraz max o 5mph przekraczam. Po za tym, fajnie jest jeździć dynamicznie i przepisowo. No i lachony mogą się przyglądnąć kto prowadzi taką zajebistą furkę, a nie, zastanawiają się co za ci** śmignęła im obok Neona
...

- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3
Zanetkaaa napisał(a):policjanci nie muszą sie targować wyciągają blache
Nie powinno tak być
Trusted computing – Yes or No?
Po 3ch latach posiadania prawka pierwszy mandacik- dzień przed Wigilią żebym miał o czym rozmyslać w Świeta
– 800 zl+18pkt. Wyprzedzanie na "skrzyżowaniu" (jakaś wiejska droga) i podwójnej ciągłej zarazem (10m) + 94km na ograniczeniu 50 w momencie mijania znaku (później zwoniłem do 65). Jakieś 4-5km za mną jechali. Najśmieszniejsze, że jechałem z żoną i małym dzieckiem więc naprawdę panowie byli bez litości, bo przecież nie narażałbym najbliższych mi osób... Tym bardziej ze silnik 1.3 przy obciążonej na max'a Maździe nie sprzyja szaleństwom.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fides et Ratio
- Od: 7 sty 2006, 18:53
- Auto: 323C 1.3,1997, 626 1996 FP
max napisał(a):Moze pochwalimy sie albo raczej pozalimy mandatami![]()
Moj najwiekszy mandat to 500 zl i 6 punktow karnych za probe rozjechania policjanta
I co nie udało ci sie

- Od: 19 maja 2006, 00:04
- Auto: Ford Probe 2.2 DOHC TURBO GT
Bogdan9999 napisał(a):I co nie udało ci sie Kude jaka szkoda
niestety uciekl do rowu

ale dzisiaj przyszla pora na kolejny mandat 85km/h w terenie zabudowanym mialo byc 300zl i 6 punktow ale wytargowalem na 100zl i 4 punkty

- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
Ja dostałem 250 zł od straży miejskiej za jzde po chodniku, jazde po przejsciu dla pieszych i parkowanie na zakazie postoju. A wszytko to ze nie chcialem katowac auta wjerzdzajac na wysoki krawężnik. Cygan dobrze ich podsumował...
dziś upomnienie od Pana strażnika miejskiego za zatrzymanie się w zatoczce autobusowej, swoją drogą czy oni mają obecnie prawo wylegitymować kierującego – prawko, d. rejestracyjny?
a wcześniej też od nich mandat za wycieraczkę za brak opłaty w strefie płatnego parkowania 5 min mnie nie było
a wcześniej też od nich mandat za wycieraczkę za brak opłaty w strefie płatnego parkowania 5 min mnie nie było
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR napisał(a):od nich mandat za wycieraczkę za brak opłaty w strefie płatnego parkowania
Ten jest nie ważny. Policja nigdy nie wypisze Ci mandatu, którego nie podpiszesz.
A mój jedyny mandat to 100zł i 4 pkt za 24 km/h w obszaże zabudowanym piękna szereoka droga i zonk.
MAZDA to jest jazda
1100 zł + 8pkt i na parking policyjny chcieli zabrać moją byłą Astre 1.7 tds.
Zszedłem na 200 zł +6pkt i samochód zabrałem do domu.
Obejrzałem sobie filmik w mondeo jak pomykam 185km/h w pięć osób(ograniczenie do 90km/h), wyprzedzanie na podwójnej i na przejściu, jazda bez dokumentów, hmm a wyskoczyłem tylko do Mcdonalda po małego hamburgera.
Zszedłem na 200 zł +6pkt i samochód zabrałem do domu.
Obejrzałem sobie filmik w mondeo jak pomykam 185km/h w pięć osób(ograniczenie do 90km/h), wyprzedzanie na podwójnej i na przejściu, jazda bez dokumentów, hmm a wyskoczyłem tylko do Mcdonalda po małego hamburgera.
:) mx-3, 323F BA, M6 GG ASpec, Seat Ibiza
To ja sie nie mam czym pochwalić
nie jeżdze jak pirat ale i nie jak staruszek mam prawko od 6 lat jedyny mandat to za brak pasów w maluchu 3 lata temu miało być 100 zł zszedł do 40 i pojechałem dalej, jakiś rok temu dojeżdzam sobie również maluszkiem do skrzyżowania, był stop ale pojechałem dalej, i mnie łyknęli w planach mieli 200 zł i 1 punkt, po rozmowie i spytaniu się jak sie powodzi bratu (ciotecznemu ale to samo nazwisko) i szwagrowi u mundurowych życzyli miłej drogi
a ja postawiłem im później flaszke i każdy zadowolony
mając mazde mam większe prawdopodobieństwo otrzymania mandatku, ale narazie odpukać, pusto.