. Posiadacze francuzów i włochów chcieliby mieć takie
. Posiadacze francuzów i włochów chcieliby mieć takie  
www.mazdaspeed.pl

Krzemol napisał(a):Przez 50tys km największymi problemami w Maździe do tej pory były: chłodnica, intercooler i rolka napinacza paska klinowego. Posiadacze francuzów i włochów chcieliby mieć takie

Krzemol napisał(a):a rdza w takim aucie mi wisi
Neonixos666 napisał(a):podobno ta skrzynia kiepsko sobie radzi z tym 1.8 TCE.
Neonixos666 napisał(a):Niestety spełniło się to czego się obawialiśmy przyjezdni nam zrobili prezent.
brii napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Niestety spełniło się to czego się obawialiśmy przyjezdni nam zrobili prezent.
Może jak byłeś w Bydgoszczy to sam coś przywiozłeś

zabieraj auto i naprawiaj je na swój koszt, i się sądź o większą kwotę odszkodowania, oni specjalnie zaniżają kwotę do wypłacenia, bierz kasę z ubezpieczalni i naprawiaj, mi też dali szkodę całkowitą, co nie oznaczało wcale że auto jest kompletnym wrakiem tylko że się "nie opłaca" robić, nadmienię że nie została ruszona podłużnica, ani tor jazdy nie był taki że robi cztery ślady podczas jazdy, reflektory nie zbite tylko troszkę zderzak się wgiął i blacha. Myślisz że oni jakbyś im odsprzedał auto to by go nie naprawili? Mają znajomych blacharzy i lakierników. Z ciebie by zrobili jelenia a ty byś swoja mazdę gdzieś na drodze zobaczył. Takie te [tiiit] są.
 zabieraj auto i naprawiaj je na swój koszt, i się sądź o większą kwotę odszkodowania, oni specjalnie zaniżają kwotę do wypłacenia, bierz kasę z ubezpieczalni i naprawiaj, mi też dali szkodę całkowitą, co nie oznaczało wcale że auto jest kompletnym wrakiem tylko że się "nie opłaca" robić, nadmienię że nie została ruszona podłużnica, ani tor jazdy nie był taki że robi cztery ślady podczas jazdy, reflektory nie zbite tylko troszkę zderzak się wgiął i blacha. Myślisz że oni jakbyś im odsprzedał auto to by go nie naprawili? Mają znajomych blacharzy i lakierników. Z ciebie by zrobili jelenia a ty byś swoja mazdę gdzieś na drodze zobaczył. Takie te [tiiit] są.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości