Czateria... 2021
ja taką teraz licytuje. Zobaczmy czy uda się w dobrej kasie wyrwać.

ale nie ma problemu z dostarczeniem wody, bo to chyba na 20 metrów pompuje w górę a zasysa z 6 m 
da radę ten silnik na gaz przerobić
da radę ten silnik na gaz przerobić
nemi napisał(a):Ja jeszcze jestem umoczony w leasing, więc masz duże szanse na zwycięstwo
Nie mam, u mnie obecny jest syndrom sztokholmski w stosunku do tego samochodu

Leasing zawsze mozesz odstapic
i moze to nie jest glupia opcja teraz. Utratę wartosci bedziesz mial tylkonza soba i brak nerwow.
Dzis V40 wrocilo z prania. Kolesie chyba mocno je przetetowali przy okazji, bo dostalem od reki propozycje zakupu. Musze jednak odczekac do pazdziernika i dostac w miedzyczasie nowy kontrakt. Jesli sie wszytko uda to bedzie Stelvio
.
A forda w przyszlym roku wykupuje przed koncem leasingu. Raczej dlugo u nas pojezdzi.
Dzis V40 wrocilo z prania. Kolesie chyba mocno je przetetowali przy okazji, bo dostalem od reki propozycje zakupu. Musze jednak odczekac do pazdziernika i dostac w miedzyczasie nowy kontrakt. Jesli sie wszytko uda to bedzie Stelvio
A forda w przyszlym roku wykupuje przed koncem leasingu. Raczej dlugo u nas pojezdzi.
..::Born To Rise Hell::..
A może przez koronawirusa musieli mieć pracownika od podawania kawy i im się nie opłacało? 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Nemi wez swoja kawe i kanapki. Rozpakuj sie w poczekalni i oznajmijnze tym razem przygotowales sie na kolejna juz wizyte w salonie i bedziesz siedzial az oddzadza ci sprawne auto 
..::Born To Rise Hell::..
Nemi – zabierz ze sobą również trochę kawy dla serwisu..
Jak poczęstujesz ich dobrą kawą, to może w końcu naprawią Ci auto skuteczniej..
No i znowu zaproszą na kolejną wizytę...
Jak poczęstujesz ich dobrą kawą, to może w końcu naprawią Ci auto skuteczniej..
No i znowu zaproszą na kolejną wizytę...
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Kiedyś wspominałem że współpracownica mojej żony zakupiła sobie nowe megane, takie jak Twoje nemi i.. też coś nie domaga bo do serwisu ponadplanowo zagląda. Parzysta generacja więc musi się psuć. Moja pelnoletnia jazz też niedomaga,coś się wysralo w zacisku i grzeje mocno tarczę ale auto chyba ma dożywocie u nas bo jak przeglądałem teraz oferty używek, to 5 letnie auto miejskiej klasy wiąże się z wydatkiem 30-40 tysi, srogo jak na auto które zaraz będzie poobijane 

eee a I20 ?