Czateria... 2021
Teraz nawet teledyski nagrywają telefonami
To akurat było latane z mojego ogródka (zdjęcie elektrowni). Dwa pozostałe to inne miejsce, okolice KWK Ziemowit, stałem przy osadnikach. Jeszcze muszę drugie podejście zrobić od przodu i można zmontować z tego jakiś filmik. Z obecnej pozycji było trochę za daleko. Poza tym obok mnie stał radiowóz i starałem się trzymać drona w miarę na widoku 
Dokładnie. Miałem to samo. Wtedy nie było jeszcze bezlusterkowców, a najprostsza lustrzanka jak już załapałem o co chodzi, robiła fotki których do tej pory nie umiałem zrobić.
nemi napisał(a):Małe dziecko, zmieniające się szybko sytuacje – włączasz, naciskasz migawkę i jest fota. A chyba każdy kompakt wyświetla coś najpierw i jest gotowy do pracy po chwili.
Dokładnie. Miałem to samo. Wtedy nie było jeszcze bezlusterkowców, a najprostsza lustrzanka jak już załapałem o co chodzi, robiła fotki których do tej pory nie umiałem zrobić.
jak płodny to raczej spermer 

to za.
kolejny co się na kwarantannie nudzi.
wczoraj 3 takich tu naliczyłem.
kolejny co się na kwarantannie nudzi.
wczoraj 3 takich tu naliczyłem.
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Panocki, jak coś takiego podepnę do TV po USB
https://allegro.pl/oferta/dysk-wd-my-pa ... 8073858465
to będę mógł na tym nagrywać programy?

to będę mógł na tym nagrywać programy?
Miła Pani z UP zadzwoniła do mnie w sobotę i przekazała ze wniosek o pożyczkę został odrzucony....
Załączyłem excela zapomniałem umowy o pożyczkę :/. Przekazała miłym głosem abym ponownie zrobił to w poniedziałek i nic nie drukował, skanował czy podpisywał. Tylko profil zaufany. Dziś złożyłem jeszcze raz. Plus że teraz Excel trafił w treść wniosku, więc załączamy tylko samą umowę, bez jej edycji itp.
Załączyłem excela zapomniałem umowy o pożyczkę :/. Przekazała miłym głosem abym ponownie zrobił to w poniedziałek i nic nie drukował, skanował czy podpisywał. Tylko profil zaufany. Dziś złożyłem jeszcze raz. Plus że teraz Excel trafił w treść wniosku, więc załączamy tylko samą umowę, bez jej edycji itp.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):w sobotę
do czego to doszło....
skandal!
Dopisano 27 kwi 2020 12:33:
jak się ktoś zna to niech powie który kupić?

Czy to kompletnie nieistotne?
Żebyś wiedział! Sam byłem w szoku, jeszcze z prywatnegu numeru babeczka dzowniła, bo podrzuciał potem jeszcze maila i komórkę sluzbowa miala inna
.
Nieduża gmina, to i podejście jakies takie normalne
.
Nieduża gmina, to i podejście jakies takie normalne
nemi napisał(a):nie kumam idei
Ile lat tu mieszkasz że próbujesz to ogarnąć?

JohnnyB napisał(a):maila i komórkę sluzbowa miala inna
Ciekawe ile już masz kredytu na koncie od soboty

Tego nikt nie kuma, nawet oni... ale tak to jest z projektami napisanymi na kolanie 2h wcześniej.
Ja wysłałem podpisaną umowę, bo tak logika wskazywała, przynajmniej do momentu w którym podpisuję się profilem zaufanym... imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
Ja wysłałem podpisaną umowę, bo tak logika wskazywała, przynajmniej do momentu w którym podpisuję się profilem zaufanym... imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
loockas napisał(a):imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
Otóż to.
Kurde, umówiłem się na wymianę oleju. Normalny warsztat, gdzie jeździłem wcześniej, też jest ekspres i kanapa, tylko mechanicy mają trochę bardziej poplamione kombinezony. Facet mnie wciąż poznaje po głosie, pyta czy to w BMW
Ja właśnie piszę odwołanie do wyceny auta.
W 3 miechy od ubezpieczenia straciło 40% wartości wg Compensy ....
Ktoś coś o tych dyskach?
Muszę coś kupić bo brakuje mi wszędzie miejsca...
W 3 miechy od ubezpieczenia straciło 40% wartości wg Compensy ....
Ktoś coś o tych dyskach?
Muszę coś kupić bo brakuje mi wszędzie miejsca...
wg Compensy .
Ja u nich zgłaszałem szkodę (rysy prawej strony) i niestety skorzystałem z możliwości "mobilnej platformy".
Po czasie dowiedziałem się od niezależnego warsztatu,że wysyłanie zdjęć to błąd..
Cóż, pieniądze które uzyskałem wystarczą na standardową naprawę u lakiernika, ale nie wycenili prac zbyt wysoko.
Ciekawe jaka będzie zwyżka na kolejny rok..
Historie mojej młodości :
Ja przed chwilą wykupiłem ubezpieczenie w AXA i jest to najtańsze ubezpieczenie jakie kiedykolwiek płaciłem mając auto tylko na siebie. Kiedyś płaciłem po dziewięćset złotych za Mazdę a miałem auto zarejestrowane razem z ojcem.
Dysk jest dysk, zobacz co obsługuje twój TV.
Wielkosć dysku moze mieć znaczenia. TV powinien stworzyć sobie sam odpowiednia partycje, ustawić format plików, zapisu. Jak nie, zerknij w nstrukcję do TV, moze musissz jakis s/w wrzucić na ten dysk wczesniej.
Dopisano poniedziałek, 27 kwi 2020, 17:22:
Wielkosć dysku moze mieć znaczenia. TV powinien stworzyć sobie sam odpowiednia partycje, ustawić format plików, zapisu. Jak nie, zerknij w nstrukcję do TV, moze musissz jakis s/w wrzucić na ten dysk wczesniej.
Dopisano poniedziałek, 27 kwi 2020, 17:22:
Moim zdaniem dla dobrego warsztatu nie powinno być różnicy czym się przyjeżdża, Ci co marudzą chcieli by robić wiecznie 1.9 TDI i kasować jak za złoto a to już nie te czasy.