Czateria... 2021
Teraz nawet teledyski nagrywają telefonami
To akurat było latane z mojego ogródka (zdjęcie elektrowni). Dwa pozostałe to inne miejsce, okolice KWK Ziemowit, stałem przy osadnikach. Jeszcze muszę drugie podejście zrobić od przodu i można zmontować z tego jakiś filmik. Z obecnej pozycji było trochę za daleko. Poza tym obok mnie stał radiowóz i starałem się trzymać drona w miarę na widoku 
Dokładnie. Miałem to samo. Wtedy nie było jeszcze bezlusterkowców, a najprostsza lustrzanka jak już załapałem o co chodzi, robiła fotki których do tej pory nie umiałem zrobić.
nemi napisał(a):Małe dziecko, zmieniające się szybko sytuacje – włączasz, naciskasz migawkę i jest fota. A chyba każdy kompakt wyświetla coś najpierw i jest gotowy do pracy po chwili.
Dokładnie. Miałem to samo. Wtedy nie było jeszcze bezlusterkowców, a najprostsza lustrzanka jak już załapałem o co chodzi, robiła fotki których do tej pory nie umiałem zrobić.
jak płodny to raczej spermer 

to za.
kolejny co się na kwarantannie nudzi.
wczoraj 3 takich tu naliczyłem.
kolejny co się na kwarantannie nudzi.
wczoraj 3 takich tu naliczyłem.
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Panocki, jak coś takiego podepnę do TV po USB
https://allegro.pl/oferta/dysk-wd-my-pa ... 8073858465
to będę mógł na tym nagrywać programy?

to będę mógł na tym nagrywać programy?
Miła Pani z UP zadzwoniła do mnie w sobotę i przekazała ze wniosek o pożyczkę został odrzucony....
Załączyłem excela zapomniałem umowy o pożyczkę :/. Przekazała miłym głosem abym ponownie zrobił to w poniedziałek i nic nie drukował, skanował czy podpisywał. Tylko profil zaufany. Dziś złożyłem jeszcze raz. Plus że teraz Excel trafił w treść wniosku, więc załączamy tylko samą umowę, bez jej edycji itp.
Załączyłem excela zapomniałem umowy o pożyczkę :/. Przekazała miłym głosem abym ponownie zrobił to w poniedziałek i nic nie drukował, skanował czy podpisywał. Tylko profil zaufany. Dziś złożyłem jeszcze raz. Plus że teraz Excel trafił w treść wniosku, więc załączamy tylko samą umowę, bez jej edycji itp.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):w sobotę
do czego to doszło....
skandal!
Dopisano 27 kwi 2020 12:33:
jak się ktoś zna to niech powie który kupić?

Czy to kompletnie nieistotne?
Żebyś wiedział! Sam byłem w szoku, jeszcze z prywatnegu numeru babeczka dzowniła, bo podrzuciał potem jeszcze maila i komórkę sluzbowa miala inna
.
Nieduża gmina, to i podejście jakies takie normalne
.
Nieduża gmina, to i podejście jakies takie normalne
nemi napisał(a):nie kumam idei
Ile lat tu mieszkasz że próbujesz to ogarnąć?

JohnnyB napisał(a):maila i komórkę sluzbowa miala inna
Ciekawe ile już masz kredytu na koncie od soboty

Tego nikt nie kuma, nawet oni... ale tak to jest z projektami napisanymi na kolanie 2h wcześniej.
Ja wysłałem podpisaną umowę, bo tak logika wskazywała, przynajmniej do momentu w którym podpisuję się profilem zaufanym... imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
Ja wysłałem podpisaną umowę, bo tak logika wskazywała, przynajmniej do momentu w którym podpisuję się profilem zaufanym... imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
loockas napisał(a):imho ta umowa powinna być formularzem, a nie załącznikiem.
Otóż to.
Kurde, umówiłem się na wymianę oleju. Normalny warsztat, gdzie jeździłem wcześniej, też jest ekspres i kanapa, tylko mechanicy mają trochę bardziej poplamione kombinezony. Facet mnie wciąż poznaje po głosie, pyta czy to w BMW
Ja właśnie piszę odwołanie do wyceny auta.
W 3 miechy od ubezpieczenia straciło 40% wartości wg Compensy ....
Ktoś coś o tych dyskach?
Muszę coś kupić bo brakuje mi wszędzie miejsca...
W 3 miechy od ubezpieczenia straciło 40% wartości wg Compensy ....
Ktoś coś o tych dyskach?
Muszę coś kupić bo brakuje mi wszędzie miejsca...
wg Compensy .
Ja u nich zgłaszałem szkodę (rysy prawej strony) i niestety skorzystałem z możliwości "mobilnej platformy".
Po czasie dowiedziałem się od niezależnego warsztatu,że wysyłanie zdjęć to błąd..
Cóż, pieniądze które uzyskałem wystarczą na standardową naprawę u lakiernika, ale nie wycenili prac zbyt wysoko.
Ciekawe jaka będzie zwyżka na kolejny rok..
Historie mojej młodości :
Ja przed chwilą wykupiłem ubezpieczenie w AXA i jest to najtańsze ubezpieczenie jakie kiedykolwiek płaciłem mając auto tylko na siebie. Kiedyś płaciłem po dziewięćset złotych za Mazdę a miałem auto zarejestrowane razem z ojcem.
Dysk jest dysk, zobacz co obsługuje twój TV.
Wielkosć dysku moze mieć znaczenia. TV powinien stworzyć sobie sam odpowiednia partycje, ustawić format plików, zapisu. Jak nie, zerknij w nstrukcję do TV, moze musissz jakis s/w wrzucić na ten dysk wczesniej.
Dopisano poniedziałek, 27 kwi 2020, 17:22:
Wielkosć dysku moze mieć znaczenia. TV powinien stworzyć sobie sam odpowiednia partycje, ustawić format plików, zapisu. Jak nie, zerknij w nstrukcję do TV, moze musissz jakis s/w wrzucić na ten dysk wczesniej.
Dopisano poniedziałek, 27 kwi 2020, 17:22:
nemi napisał(a):Pytam ile – 50 zł.
Też dziś 50zł za wymianę oleju płaciłem. Chyba pierwszy warsztat nie zajmujący się stricte Alfami, który nie marudził jakim autem przyjadę
Moim zdaniem dla dobrego warsztatu nie powinno być różnicy czym się przyjeżdża, Ci co marudzą chcieli by robić wiecznie 1.9 TDI i kasować jak za złoto a to już nie te czasy.