Nie darujmy sobie zgadywanki – pozwolicie, ze zostanie to moja prywatna sprawa gdzie dokladnie sluze ;–)
Ale poprostu na Straznika Miejskiego sie spienilem bo to hmmm... Taka niby-sluzba, jakos nigdy nie nabralem do nich przekonania itd. ;–)
www.mazdaspeed.pl

ja przynajmniej nie kieruje auta na podwujnym gazie. a na drodze zawsze znajdzie sie lepszy tak jak w zyciu. ale nie macie praw mnie tak osadzac dostalem kare i tyle. a powiem wam tyle to nie byla moja pierwsza ucieczka przed policja.
Loczek napisał(a):po 2 drugie ja nie watpie w twoje umiejetnosci kolego lounder tylko mówie o tym ze w momencie jak taki spryciarz jak ty przejechał by przez czerwone swiatło i rozpieprzył sie na aucie kogos mi bliskiego to bym mu ryj rozpieprzył oto czerowne swiatło.

loudner napisał(a):odczepcie sie odemnieja przynajmniej nie kieruje auta na podwujnym gazie. a na drodze zawsze znajdzie sie lepszy tak jak w zyciu. ale nie macie praw mnie tak osadzac dostalem kare i tyle. a powiem wam tyle to nie byla moja pierwsza ucieczka przed policja.*

loudner napisał(a):powiem wam tak nigdy nie mialem zadnego wypadku ani stłuczki jestm bardzo rozwaznym kierowcą i wszyscy co zemna jeżdzą to mówią że jeżdze szybko ale pewnie i bezpiecznie... bla bla bla

Nie twierdze , ze to co zrobilem było dobre i zdaje sobie z tego sprawe ze moglem doprowadzic do kolizji, ale nie mowcie mi ,ze wszyscy jestescie aniołkami i nie mowimy tu o wykroczeniach za , ktore zostaliscie ukarani .Jak wiele bylo wykroczeń za które nie dostaliscie mandatu , a napewno nie jednemu sie zdarzyło ze jak popelnil jakies wykroczenie to próbowal gdzies tam skrecic w prawo lub w lewo , tyle ze nieraz udawalo ze ich policja nie goniła. Mnie niestety zaczeła gonic i co tu duzo mowic poniosła adrenalina , a reszta potoczyła sie automatycznie. Pewnie prosciej bylo sie zatrzymac i zaplacic mandat za to ze jak paliło sie czerwone swiatło skrecilem w lewo , a nie było tam zielonej strzałki(zaloze sie , ze nie jednemu z was sie tak zdarza) Mnie co tu duzo mowic poniosła młodziencza fantazja i wiara w to ,ze micra 1.1 to PRAWIE jak sportowe auto( PRAWiE robi wielka roznice 

Faktycznie jak się samemu nie zna sprawy i nie widzi to potem trudno uwierzyć i nie żywię do ciebie urazy 

bajer0 napisał(a):czasami sie zastanawiam, czy nasze spoleczenstwo jest tak pojebane

Queenis22 napisał(a):jezeli mówisz ogólnie to sie stobą zgadzam a jak mówisz i masz namysli konkrete 2 osby to musismy sie spotkać na spocie jakims
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 10 gości