Jaki dostaliscie najwiekszy mandat?

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 22:05

re up.: Nie no troche powagi :)

Nie darujmy sobie zgadywanki – pozwolicie, ze zostanie to moja prywatna sprawa gdzie dokladnie sluze ;–)

Ale poprostu na Straznika Miejskiego sie spienilem bo to hmmm... Taka niby-sluzba, jakos nigdy nie nabralem do nich przekonania itd. ;–)
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.

Miala byc Mazda a jest Ford :P
Forumowicz

Od: 5 maja 2006, 16:23
Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:06

No dobra spoko loko niech bedize i tak.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez loudner » 21 lip 2006, 22:08

odczepcie sie odemnie <fuck_u> ja przynajmniej nie kieruje auta na podwujnym gazie. a na drodze zawsze znajdzie sie lepszy tak jak w zyciu. ale nie macie praw mnie tak osadzac dostalem kare i tyle. a powiem wam tyle to nie byla moja pierwsza ucieczka przed policja.

Loczek napisał(a):po 2 drugie ja nie watpie w twoje umiejetnosci kolego lounder tylko mówie o tym ze w momencie jak taki spryciarz jak ty przejechał by przez czerwone swiatło i rozpieprzył sie na aucie kogos mi bliskiego to bym mu ryj rozpieprzył oto czerowne swiatło.

a to co ty napsiales to jest poprostu szczeniackie zachowanie
Forumowicz

Od: 2 lip 2006, 20:46
Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:10

loudner napisał(a): a powiem wam tyle to nie byla moja pierwsza ucieczka przed policja.

A to było dorosłe i rożwazne postepowanie.
Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 22:11

loudner napisał(a):odczepcie sie odemnie <fuck_u> ja przynajmniej nie kieruje auta na podwujnym gazie. a na drodze zawsze znajdzie sie lepszy tak jak w zyciu. ale nie macie praw mnie tak osadzac dostalem kare i tyle. a powiem wam tyle to nie byla moja pierwsza ucieczka przed policja.*

A Ja uwazam, ze w mamy pelne prawo. Piszac swoj post sam poddales sie pod publiczny osad. Nikt tu nie napisal posta "Uprzejmie donosze, ze obywatel Louder zrobil to i to". Sam sie pochwaliles swoim wyczynem. Z tego co przeczytalem ten topic byl on zdecydowanie najbardziej kretynski, dodatkowo pograzasz sie kazdym nastepnym postem jeszcze bardziej.* Sam dales nam prawo sie oceniac – nie mozesz teraz powiedziec "nie" ;–)
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.

Forumowicz

Postprzez loudner » 21 lip 2006, 22:19

myslcie co chcecie ale osadzac mozecie mnie dopiero jak mnie poznancie i tak bedzie najlepiej zawieszenie broni??
Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:22

Dobra wiec ja wiem co myśle i zdania nie zmienie, swoja opinie wyraziłem ty się z nia nie zgadzasz, spoko ale przemysl sobie to ze tymi głuypymi zachowaniami na drosze mozesz innym zrobic krzywde bo nie wiesz czy cos bedzie jechał na skrzyzowaniu jak wjedziesz na nie na czerwonym swietle. MNie o to chodzi.

A pozatym fajną masz madzie ;/
Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 22:23

pukownik :P sierrzant :P kurde :D dobra podaje sie niech będzie prywatna :P tajemnica słuzbowa ;) czarny Agent FBI :P
Ostatnio edytowano 21 lip 2006, 22:30 przez 83KAFI83, łącznie edytowano 1 raz
nastał zwrotny punkt akcji
Forumowicz

Od: 16 lut 2006, 06:28
Auto: mazda 626 1,8 16v 93

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:24

a ten sie uparł hehe
Forumowicz

Postprzez Pyton162 » 21 lip 2006, 22:52

moj najwiekszy mandat to 300 zl i 6 pkt jakies 3 lata temu, od tamtej pory nie dostalem ani jednego mandatu
Pyton162

Postprzez Czolgista » 22 lip 2006, 01:32

loudner napisał(a):powiem wam tak nigdy nie mialem zadnego wypadku ani stłuczki jestm bardzo rozwaznym kierowcą i wszyscy co zemna jeżdzą to mówią że jeżdze szybko ale pewnie i bezpiecznie... bla bla bla

Wiesz, miałem koleżankę, która jeździła dobrze, spokojnie. Nikt nigdy nic złego na jej umiejętności nie powiedział.

W tą niedzielę będzie dokładnie miesiąc jak jadąc nocą podczas ulewy wjechała na autobus (na prostej drodze) i koleżanki już z nami nie ma :(

A jej mała cureczka ciągle pyta kiedy mama wruci... :((

Więc uważaj bo nie znasz dnia ani godziny nie ważne za jak dobrego kierowce się uważasz...

Ps. pisanie, że jesteś rozważnym kierowcom i jednocześnie, że nie raz uciekałeś przed policją to chyba jakaś kpina, co? Moim (tylko i wyłącznie moim, absolutnie subiektywnym) zdaniem nie dorosłeś, żeby mieć prawojazdy!
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs

The devil made me do it</center>

<center>Moja "Twarzowa Książka"
Forumowicz

Od: 8 kwi 2006, 00:04
Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99

Postprzez loudner » 23 lip 2006, 00:25

Po pierwsze jak napisałem bylo to 3 lata temu od tamtego czasu , jeszcze nie zdarzyło mi sie uciekac policji . Zreszta zdarzenie , które opisałem mialo miejsce ok 2 -3 w nocy i bylo to na drodze bardzo mało uczeszczanej. temat byl "jaki mandat najwiekszy dostaliscie" wiec napisałem , to wy stwierdziliscie , ze ja sie chwale tym mandatem <klotnia> Nie twierdze , ze to co zrobilem było dobre i zdaje sobie z tego sprawe ze moglem doprowadzic do kolizji, ale nie mowcie mi ,ze wszyscy jestescie aniołkami i nie mowimy tu o wykroczeniach za , ktore zostaliscie ukarani .Jak wiele bylo wykroczeń za które nie dostaliscie mandatu , a napewno nie jednemu sie zdarzyło ze jak popelnil jakies wykroczenie to próbowal gdzies tam skrecic w prawo lub w lewo , tyle ze nieraz udawalo ze ich policja nie goniła. Mnie niestety zaczeła gonic i co tu duzo mowic poniosła adrenalina , a reszta potoczyła sie automatycznie. Pewnie prosciej bylo sie zatrzymac i zaplacic mandat za to ze jak paliło sie czerwone swiatło skrecilem w lewo , a nie było tam zielonej strzałki(zaloze sie , ze nie jednemu z was sie tak zdarza) Mnie co tu duzo mowic poniosła młodziencza fantazja i wiara w to ,ze micra 1.1 to PRAWIE jak sportowe auto( PRAWiE robi wielka roznice :D ) i nie pisze tu ,ze jestem kierowca rajdowym, bo zdaje sobie z tego sprawe , ze do tych umiejetnosci jeszcze mi duzo barkuje , ale twierdze ze napewno jezdze duzo lepiej i stwarzam miejsze zagozenie na drodze niz niedzielni kierowcy . A oni przeciez jezdza z reguły zgodnie z przepisami??Wiec nie mowcie mi ,ze ilosc przejechanych km nie poprawia moich umiejetnosci zarowno w prowadzeniu auta jak i w przewidywaniu jak inni kierowcy sie zachowuja. Nie jestem idealem ,lecz KTÓRY Z WAS JEST???Kazdy popełnia bledy, i nie twierdze ,ze wiecej mi sie nie przydarza. Queenis22 tez popełnił blad , ze uciekł w przystanek i juz wiecej tego bledu nie zrobi , a co tam niech sie rozjpierdylą!!! bkapustLoczek wyobrazcie sobie ,ze wy byscie jechali tym Tico <faja> On by mial prawo jazdy i auto całe, a to ze pare osób zgineło by to co tam!! Porostu powiekszyli by statystyki. Podam nastepny przykład idiotycznych przepisow . Brat ostatnio skrecał w lewo byl korek JEDEN PAS RUCHU kolesie co stali robia miejsce by mogł skrecic w lewo, wiec tak zrobił a tu ni z tad ni owad koles wycina cały korek pasem zieleni i czesciowo po chodniku i jak mu nie przywalił. (dodatkowo auto bez waznego przegladu ,bez OC) wszyscy co byli na miejscu twierdzili , ze koles zasówał czesciowo po krawezniku czesciowo po pasie zieleni, myslicie ze to mialo jakies znaczenie gowno. Policja stwierdzila , ze wina lezy po stonie brachola , bo przepis mowi ,ze powinien zachowac ostroznosc i powinien byl przewidziec ten fakt ,ze koles mógl sie spieszyc i chcial wycinac prawa strona !!
Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 23 lip 2006, 03:36

bkapust tak się zastanawiam ale zachowam to dla siebie :) Masz Rację wszyscy są [tiiit] sprawiedliwi :) i nie ma ludzi złośliwych i wszyscy są idealnymi na drogach :) koniec tematu :] Faktycznie jak się samemu nie zna sprawy i nie widzi to potem trudno uwierzyć i nie żywię do ciebie urazy :) oto bo trudno uwierzyć jak się nie za spraw :)
Ostatnio edytowano 23 lip 2006, 12:36 przez 83KAFI83, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez bkapust » 23 lip 2006, 07:10

Ehhh Panowie...

Queenis22

Musisz sobie uswiadomic kilka rzeczy bo widze, ze siejesz propagande zupelnie sprzeczna z logika.

W ostatnim poscie piszesz, ze faceta chca ukarac za to, ze nie zabil dzieciaka. Bzdura i to oczywista az mnie w oczy kole. Nikt przeciez nie bedzie karal kierowcy za to, ze nie uderzyl dzieciaka. Sprawa dotyczy przeciez uderzenia w slupek i spowodowania zagrozenia na drodze. Normalny kierowca, ktorego sie nie karze jedzie tak, ze nie uderza dzieci i nie uderza slupkow. Ten koles wprawdzie nie uderzyl dziecka ale uderzyl slupek. Czyli zrobil cos czego nie powinien zrobic. I to jest istota sprawy. Nawet jesli przyjmiemy, ze mial tylko dwa wyjscia: zlo wieksze – uderzyc dzieciaka; zlo mniejsze – uderzyc slupek –> to nie zmieni to faktu, ze posstapil zle. Prawo jest takie jakie jest – w kontakcie pieszy vs. samochod w 99% odpowiedzialnosci spoczywa po stronie samochodu/kierowcy. Pieszy jest niezwykle uprzywilejowany. Jak rozumiem skierowano sprawe do sadu aby ten zbadal –> dlaczego ten kierowca uderzyl w slupek, dlaczego w ogole doszlo do sytuacji w ktorej musial wybierac [bo jak na drodze jest normalnie i bezpiecznie nie trzeba rozbijac slupkow i dzieci – logiczny wniosek na drodze zaistniala niebezpieczna i nienormalna sytuacja] i kto jest temu winien [prawo jest tak skonstrulowane, ze zwykle w wypadkach pieszy vs. samochod winien jest kierowca].

Wiec Twoje teksty o tym jakoby Policja karala niewinnych, dobrodusznych kierowcow chcacych ratowac dzieci od smierci to czysta nielogiczna propaganda.

Trzeba sie zastanowic jak to sie stalo, ze facet w ogole musial wybierac slupek-dziecko. I kto do tego doprowadzil. A zadecyduje sad. My mozemy jedynie spekulowac bo nie mamy odpowiednich mozliwosci do jednoznacznego stwierdzenia. Jednakze cos musi byc na rzeczy skoro Policja przekazuje sprawe do rostrzygniecia w sadzie a nie skonczylo sie na zwyklym mandacie. Najwyrazniej byly minimalne podstawy, jakies watpliwosci itp. Jelsi facet jest niewinny, naprawde nie mial wyjscia to pewnie sad to zauwazy.*

* chyba, ze nie ale obecnie coraz mniej jest patologi w sadzie ;–)

Forumowicz

Postprzez Loczek » 23 lip 2006, 09:07

Loudner ale ja nie mowie o twoich umiejetnosciach tylko o glupoc ie jaka przedstawiłes podczas tej ucieckzi tyle na ten temat.
Forumowicz

Postprzez bajer0 » 23 lip 2006, 09:40

BUehehehehheheheheh.... rece opadaja.... czasami sie zastanawiam, czy nasze spoleczenstwo jest tak pojebane, czy to tylko oznaka dobrego humoru :|
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Forumowicz

Od: 26 sie 2004, 13:11
Auto: 626 GF FS `98

Postprzez 83KAFI83 » 23 lip 2006, 12:39

bajer0 napisał(a):czasami sie zastanawiam, czy nasze spoleczenstwo jest tak pojebane

jezeli mówisz ogólnie to sie stobą zgadzam a jak mówisz i masz namysli konkrete 2 osby to musismy sie spotkać na spocie jakims ;P
Forumowicz

Postprzez brii » 23 lip 2006, 15:32

loudner – wiem, że i tak się obrazisz, ale to napiszę – byłeś po tych akcjach skierowany do psychologa?? Jeśli tak to jakim cudem gościu się zgodził na to, żebyś dostał ponownie prawo jazdy??
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez 83KAFI83 » 23 lip 2006, 17:07

brii napisał(a):byłeś po tych akcjach skierowany

brii psycholog był nabity :D wiec nie uznał go za nieromalnego a normalnego :P
Forumowicz

Postprzez bajer0 » 23 lip 2006, 21:29

Queenis22 napisał(a):jezeli mówisz ogólnie to sie stobą zgadzam a jak mówisz i masz namysli konkrete 2 osby to musismy sie spotkać na spocie jakims

nie czytalem co ty nabroiles ale natknalem sie na post rewelacyjnego, rozsadnego kierowcy ktory uciekal przed policja pod prad, i troche na czerwonym. No i ma pretensje do kolegi, ze za wolno w las przed policją [tiiit] :|

Takich to mamy "dobrych" (bo nikt sie nie nazwie najlepszym – skromnosc zabrania) kierowcow na drogach...
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Forumowicz

Od: 26 sie 2004, 13:11
Auto: 626 GF FS `98