loudner napisał(a):powiem wam tak nigdy nie mialem zadnego wypadku ani stłuczki jestm bardzo rozwaznym kierowcą i wszyscy co zemna jeżdzą to mówią że jeżdze szybko ale pewnie i bezpiecznie. zrobilem tyle kilometrów juz co niektórzy z was co maja nawet 15 lat prawojazdy to nie przejechali tyle co ja. ma prawojazdy kat B i C wszytko zdawalem za pierwszym podejsciem bez problemowo. co tydzien rozwoze meble po wielkopolsce a kiedys jeszcze jezdzilem do lubinia kierujac samemu w dwie strony bez snu. wiec jesli ktos mi powie ze jestem zlym kierwoca to niech pokaze co potrafi i jak umie sie zachowac na drodze w momencie podwyszonego ryzyka. tamto zdazenie bylo 3 lata temu a od tego czasu nie mialem zadnego mandatu ani wykrocznia. to wszytko co napisalem mówi samo za siebie chyba a jezeli ktos chce sie zemna zmierz to zapraszam na tor poznan lub na gokorty bedzie napewno miło
![[tiiit] u <fuck_u>](./images/smilies/fucku.gif)
Bardzo mi przykro – nie jestes osoba z ktora mozna dyskutowac o jezdzie samochodem.
Nie chodzi o to jaki z Ciebie Rambo i Wterean drog Wielkopolski. Nie chodzi o to jaki jestes mistrzu. Jakie to masz umiejetnosci i jak bys mnie pozamiatal na torze.
To, ze pokonal bys mnie na torze nie uczyni Ciebie madrzejszym a mnie glupszym.
Natomiast to co zrobiles bylo totalnym idiotyzmem – rozumiem, ze wpisales to w ten temat – wkoncu temu on ma sluzyc – jednak nie do pomyslenia jest dla mnie jakikolwiek brak skruchy, zalu. Szczycisz sie faktem, ze zachowales sie idiota i jeszcze te glupie teksty, ze robiles to aby podszkolic Policjanta...
Kolejna sprawa – spotkalem setki sprawcow wypadkow, pomijajac tych, ktorzy juz nie mogli sie wypowiadac [bo zasadniczo byli martwi] wszyscy przed wypadkiem uwazali sie za mastachow w Twoim stylu. Kazdy byl weteranem i twardzielem. Kazdy uwazal sie za najlepszego. Zaden sie nie spodziewal, ze wypadek zdarzy sie wlasnie jemu. Warto sie nad tym chwile zastanowic.
A co do tekstu:
"kiedys jeszcze jezdzilem do lubinia kierujac samemu w dwie strony bez snu."
Pragne zauwazyc, ze nie jestem rozowa gimnazjalista i glupota zasadniczo mi nie imponuje. Nie wiem po co piszesz takie rzeczy. W moich oczach sie pograzasz i utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze jestes poprostu nieodpowiedzialny, a z tamtego mandatu nie wyciagnles zadnego wniosku.