Jaki dostaliscie najwiekszy mandat?

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez loudner » 21 lip 2006, 16:46

21 pkt karnych, 1000 zł

1. nie zatrzymanie sie do kontroli (ucieczka przed policja)
2. nie zapiete pasy
3.3 czerwone światła
4. jazda pod prąd
5. nadmierna prędkość
6. jazda pod zakaz
7. ucieczka z samochodu w las

Niestesy kolega był i jest "sprinterem" i dał sie złąpać. Miałem ochote zrobić mu coś takiego :( <killer>
Forumowicz

Od: 2 lip 2006, 20:46
Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 16:53

Chyba obydwu was powinno sie odizolowac od spoleczenstwa – trwale.
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.

Miala byc Mazda a jest Ford :P
Forumowicz

Od: 5 maja 2006, 16:23
Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 18:14

bkapust kogo ? i dlaczego ?
nastał zwrotny punkt akcji
Forumowicz

Od: 16 lut 2006, 06:28
Auto: mazda 626 1,8 16v 93

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 18:23

Loudnera i jego kolege ;–) Dlaczego? Chyba nie trzeba tlumaczyc. Czerwone swiatla, jazda pod prad, jazda pod zakaz... Takie zachowanie trduno tolerowac ;–)
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.

Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 18:27

bkapust napisał(a):Loudnera i jego kolege ;–) Dlaczego? Chyba nie trzeba tlumaczyc.

no możliwe ale kazdy popełnia jakieś błedy i potem z nich wyciaga wnioski no a ty ich nigdy nie robisz błedów albo cos ? jezeli nie to gratuluje tez bym tak chciał :)
Forumowicz

Postprzez loudner » 21 lip 2006, 18:28

moja wina ze switla mi nie pasowaly :D a policja lubi takie zabawy wiec dalem im ta satysfakcje. mialem wtedy nisana micre 1.1 16v dohc łądnie to chodzilo a poldek i kierwca radiowozy byli chyba nie przeszkoleni w takich sprawach to trzeba bylo ich poduczyc :]
Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 18:33

Queenis22 napisał(a):
bkapust napisał(a):Loudnera i jego kolege ;–) Dlaczego? Chyba nie trzeba tlumaczyc.

no możliwe ale kazdy popełnia jakieś błedy i potem z nich wyciaga wnioski no a ty ich nigdy nie robisz błedów albo cos ? jezeli nie to gratuluje tez bym tak chciał :)

1.Tak kazdy popelnia bledy – kazdy powinie tez placic za swoje bledy. Za ten blad mandat to i tak malo.

2.Jak czytam jego post powyzej, szczerze watpie, ze wyciaga odpowiednie wnioski – oczywiscie moge sie mylic ;)

3.Zalezy o jakie blady chodzi. Jasne, ze zdazra mi sie robic cos nie tak. Ale daj spokoj : za taka liste powinni zabierac prawko, izolowac od ruchu drogowego. I to tak lagodne podejscie. Obecny Minister 00-ziobro zakwalifikowalby to jako usilowanie zabojstwa ;–)

Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 18:48

no widzisz a ja straciłem prawko i ciekawe czy jestem winny tego ze BMW mnie wyprzedzało i chciałem jak dobry kierowca zjechać i zjechałem na przystanek bo żal było mi nie BMW niech się zabije jego sprawa ale ludzi z Tico bo nie mili jak zjechać na pobocze i zem walnął w przystanek wezwałem policje ludzie z Tico wszystko zeznali jak było a co policja zrobiła oczywiście sprawę za szkodę i zabrała prawko a mogli bo raz miałem zabrane przez głupotę i teraz znów ale ma to gdzieś będę jeździł nawet jak stracę je na zawsze to będę jeździł i co ja tez powiem twoim zdaniem
bkapust napisał(a):izolowac od ruchu drogowego
tak to już bywa czekam na rozprawę :/
Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 19:06

Queenis22 napisał(a):no widzisz a ja straciłem prawko i ciekawe czy jestem winny tego ze BMW mnie wyprzedzało i chciałem jak dobry kierowca zjechać i zjechałem na przystanek bo żal było mi nie BMW niech się zabije jego sprawa ale ludzi z Tico bo nie mili jak zjechać na pobocze i zem walnął w przystanek wezwałem policje ludzie z Tico wszystko zeznali jak było a co policja zrobiła oczywiście sprawę za szkodę i zabrała prawko a mogli* bo raz miałem zabrane przez głupotę** i teraz znów ale ma to gdzieś będę jeździł nawet jak stracę je na zawsze to będę jeździł *** i co ja tez powiem twoim zdaniem
bkapust napisał(a):izolowac od ruchu drogowego
**** tak to już bywa czekam na rozprawę :/*****

* Naprawde ciezko mi oceniac czy byles winny czy nie. Sam rozumiesz. Moge tylko wspolczuc, ze miales wypadek.

** Widzisz jest blad – jest kara.

*** A tu poprostu nie skomentuje ;–)

**** Jesli miales raz zabrane prawo i jesli ponownie zostaniesz uznany za winnego wypadku – to moim zdaniem krotka pilka – powinienes zostac odizolowany od ruchu drogowego bo najwyrazniej samochody nie sa dla Ciebie. Nie odbierz tego osobiscie, nie znam Cie, nie znam akt sprawy, moge sie opierac tylko na faktach a te sa takie, ze raz Ci juz prawo zabrali – jesli sad teraz znow uzna, ze nalezy Ci je zabrac to nie widze powodu, zeby sie z tym sadem nie zgadzac.

***** Jesli jestes niewinny to zycze powodzenia, niewinni nie powinni byc karani natomiast jesli jestes winny to jak juz pisalem – zabrac prawko i juz.

Mam takie poglady a nie inne bo jezdze duzo i widze co sie dzieje na drogach – nie udaje mi sie czasami wyjechac z wlasnego osiedla bez spotkania jakiegos pirata – nie mowie o zwyklym przekraczaniu predkosci czy cos – tylko o ludziach faaktcyznie stwarzajacych zagrozenie, pozatym "zawodowo" stykalem sie z efektami "warjackiej" jazdy. I to w pewnym okresie tymi najmniej przyjemnymi – na sekcjach zwlok. Przezycia na tyle doglabne zeby wyrobic sobie ostry poglad. Szczerze mowiac wole 10 mlodych chlopakow, ktorym za blad zabrano prawko niz jednego takiego w kostnicy.

Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 19:09

loudner napisał(a):21 pkt karnych, 1000 zł

1. nie zatrzymanie sie do kontroli (ucieczka przed policja)
2. nie zapiete pasy
3.3 czerwone światła
4. jazda pod prąd
5. nadmierna prędkość
6. jazda pod zakaz
7. ucieczka z samochodu w las

Niestesy kolega był i jest "sprinterem" i dał sie złąpać. Miałem ochote zrobić mu coś takiego

Wiesz co powiem ci tylko tyle.

Jak juz sie rozpierd***** na jakims słupie to zrób to w pojedynke.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez loudner » 21 lip 2006, 20:57

powiem wam tak nigdy nie mialem zadnego wypadku ani stłuczki jestm bardzo rozwaznym kierowcą i wszyscy co zemna jeżdzą to mówią że jeżdze szybko ale pewnie i bezpiecznie. zrobilem tyle kilometrów juz co niektórzy z was co maja nawet 15 lat prawojazdy to nie przejechali tyle co ja. ma prawojazdy kat B i C wszytko zdawalem za pierwszym podejsciem bez problemowo. co tydzien rozwoze meble po wielkopolsce a kiedys jeszcze jezdzilem do lubinia kierujac samemu w dwie strony bez snu. wiec jesli ktos mi powie ze jestem zlym kierwoca to niech pokaze co potrafi i jak umie sie zachowac na drodze w momencie podwyszonego ryzyka. tamto zdazenie bylo 3 lata temu a od tego czasu nie mialem zadnego mandatu ani wykrocznia. to wszytko co napisalem mówi samo za siebie chyba a jezeli ktos chce sie zemna zmierz to zapraszam na tor poznan lub na gokorty bedzie napewno miło <fuck_u>
Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 21:28

bkapust i Loczek to chyba panowie policjanci :P no spoko bkapust jestem winnien ze nie pozwoliłem wjechać na czołówke BMW VS Tico mysle ze napewno kierwcy Tico by przezyli a BMW by sie poskadało :] Gratuluję za dobre myslenie :]
Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 21:34

PO 1 nie jestem policjantem
po 2 drugie ja nie watpie w twoje umiejetnosci kolego lounder tylko mówie o tym ze w momencie jak taki spryciarz jak ty przejechał by przez czerwone swiatło i rozpieprzył sie na aucie kogos mi bliskiego to bym mu ryj rozpieprzył oto czerowne swiatło.

Stary tu nie chodzi o to ze jestes twardy i w dalekie trasy jezdzisz czu umiałbys z posliuzgu wyjsc, tylko o to ze takim zachowaniem na drodze mozesz zabic nei tylko siebie.

Dlamnei jestes bezmyslny totalnie. Nie bede cie obrazał bo to przeciez nie ma sensu my tylko przedstawiamy swoje opinie na dany temat.
Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 21:40

Queenis22 napisał(a):bkapust i Loczek to chyba panowie policjanci :P no spoko bkapust jestem winnien ze nie pozwoliłem wjechać na czołówke BMW VS Tico mysle ze napewno kierwcy Tico by przezyli a BMW by sie poskadało :] Gratuluję za dobre myslenie :]

Mialem wrazenie, ze jestes czlowiekiem rozsadnym – przykro mi pomylilem sie.

Jesli uwazasz, ze na podstawie kilkuzdaniowej notki jednej ze stron mozna decydowac kto jest winny/niewinny to zyjesz w powaznym bledzie. Mozna conajwyzej spekulowaci domyslac sie – ale po co? Mnie raczej interesuja fakty.

Dlatego napisalem, ze nie wiem czy jestes winny czy nie – nie bylem – nie widzialem – nie znam akt sprawy. Staram sie kategorycznie nie osadzac sytuacji o ktorych mam bardzo malo danych. A tak jest w tym wypadku.

ps. Policjiantem nie jestem, ale blisko. ;–)

Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 21:49

loudner napisał(a):powiem wam tak nigdy nie mialem zadnego wypadku ani stłuczki jestm bardzo rozwaznym kierowcą i wszyscy co zemna jeżdzą to mówią że jeżdze szybko ale pewnie i bezpiecznie. zrobilem tyle kilometrów juz co niektórzy z was co maja nawet 15 lat prawojazdy to nie przejechali tyle co ja. ma prawojazdy kat B i C wszytko zdawalem za pierwszym podejsciem bez problemowo. co tydzien rozwoze meble po wielkopolsce a kiedys jeszcze jezdzilem do lubinia kierujac samemu w dwie strony bez snu. wiec jesli ktos mi powie ze jestem zlym kierwoca to niech pokaze co potrafi i jak umie sie zachowac na drodze w momencie podwyszonego ryzyka. tamto zdazenie bylo 3 lata temu a od tego czasu nie mialem zadnego mandatu ani wykrocznia. to wszytko co napisalem mówi samo za siebie chyba a jezeli ktos chce sie zemna zmierz to zapraszam na tor poznan lub na gokorty bedzie napewno miło <fuck_u>

Bardzo mi przykro – nie jestes osoba z ktora mozna dyskutowac o jezdzie samochodem.

Nie chodzi o to jaki z Ciebie Rambo i Wterean drog Wielkopolski. Nie chodzi o to jaki jestes mistrzu. Jakie to masz umiejetnosci i jak bys mnie pozamiatal na torze.

To, ze pokonal bys mnie na torze nie uczyni Ciebie madrzejszym a mnie glupszym.

Natomiast to co zrobiles bylo totalnym idiotyzmem – rozumiem, ze wpisales to w ten temat – wkoncu temu on ma sluzyc – jednak nie do pomyslenia jest dla mnie jakikolwiek brak skruchy, zalu. Szczycisz sie faktem, ze zachowales sie idiota i jeszcze te glupie teksty, ze robiles to aby podszkolic Policjanta...

Kolejna sprawa – spotkalem setki sprawcow wypadkow, pomijajac tych, ktorzy juz nie mogli sie wypowiadac [bo zasadniczo byli martwi] wszyscy przed wypadkiem uwazali sie za mastachow w Twoim stylu. Kazdy byl weteranem i twardzielem. Kazdy uwazal sie za najlepszego. Zaden sie nie spodziewal, ze wypadek zdarzy sie wlasnie jemu. Warto sie nad tym chwile zastanowic.

A co do tekstu:
"kiedys jeszcze jezdzilem do lubinia kierujac samemu w dwie strony bez snu."

Pragne zauwazyc, ze nie jestem rozowa gimnazjalista i glupota zasadniczo mi nie imponuje. Nie wiem po co piszesz takie rzeczy. W moich oczach sie pograzasz i utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze jestes poprostu nieodpowiedzialny, a z tamtego mandatu nie wyciagnles zadnego wniosku.

Forumowicz

Postprzez 83KAFI83 » 21 lip 2006, 21:58

bkapust Straznik Mijski :)
Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 21:59

TEz tak mysle ale to jest mało wazne bo akurat mamy podobna wizje co do poczynania naszego dumnego spryciarza.
Forumowicz

Postprzez bkapust » 21 lip 2006, 22:02

Panowie powinienem sie obrazic. Podobnie do Policjanta ale wyzej, nie nizej ;–)

Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:03

Hmmmm niezły teleturniej.
Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 22:03

Strażak??
Forumowicz