Przepraszam bo to nie ten wątek
Nie korzystam z tego dobrodziejstwa na dłuższych trasach m.in. z powodu braku ładowania.
www.mazdaspeed.pl
marcinkie napisał(a):Czołem.
Kilka dni temu zasięgnąłem opinii w salonie Mazda Bednarscy w Baranowie k/Poznania a propos bezprzewodowego działania Android Auto. Oto odpowiedzi:
"Niestety nie ma możliwosci żeby system działał bezprzewodowo. Każdorazowo, po wejściu do samochodu trzeba połączyć telefon poprzez kabel do przesyłu danych z gniazdem USB.
Rozwiązanie stosowane w samochodach Mazda nie przewiduje działania Android Auto/AppleCarPlay w trybie bezprzewodowym i zmiana oprogramowania nic tu nie da. Możliwe jest tylko połączenie przewodowe.
Zarówno w nowej Mazda 3 jak i Mazda CX30, które są fabrycznie wyposażone w AppleCarPlay/Android Auto, połączenie jest wyłącznie przewodowe"
Trochę słabo....
andrep napisał(a):A u mnie działa bezprzewodowo , ale ja mam w autku nieoficjalny AA a w tel. oficjalny![]()
Przepraszam bo to nie ten wątek![]()
Nie korzystam z tego dobrodziejstwa na dłuższych trasach m.in. z powodu braku ładowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości