Czyli Mazda jest skazana na utartą opinię
Nie ważne czy była zakonserwowana czy nie i kto, kiedy i gdzie ją składał . Ja nie chcąc toczyć śmiesznych rozmów ironicznie nazywam swoje autko "rudą" czym skutecznie ucinam bezprzedmiotową dyskusję 
www.mazdaspeed.pl
Nie ważne czy była zakonserwowana czy nie i kto, kiedy i gdzie ją składał . Ja nie chcąc toczyć śmiesznych rozmów ironicznie nazywam swoje autko "rudą" czym skutecznie ucinam bezprzedmiotową dyskusję 

Engineer napisał(a):jak zastosował niedozwolone zapisy w gwarancji to one nie obowiązują
Engineer napisał(a):a do tego mamy jeszcze rękojmię która jest skutecznym orężem w walce o swoje prawa.
Nie nasza rolą jest się tu w to zagłębiać – na pewno będzie miło jak Mazda wyczerpująco się do tego odniesie bo chyba raczej każdy z nas jest lekko zaniepokojony i jednocześnie ciekawy jak jest naprawdę

Jestem mocno zaskoczony bo jako "techniczny" zanim zdecydowałem się na CX3 to przez rok grzebałem w necie i przepytałem dosłownie kilkudziesięciu użytkowników. Opinia bardzo dobra, jedynie w 2 przypadkach był problem z bocznymi lusterkami ale w jednym przypadku użytkownik wprost powiedział ze nie składał lusterek i jedno mu uszkodzili na parkingu (teraz składa). Dodatkowo na podwozie kilku CX-3 na parkingach na "bezczela" zaglądałem i nie widziałem hitów. Po to brałem ten samochód aby mieć święty spokój, także z korozją . Tak więc to co spotkało podwozie Kolegi mocno mnie zastanawia i niepokoi – przynajmniej w tej kwestii bardzo proszę o więcej info<nie>ryba113 napisał(a):@krzychun tutaj nie opisywałem tematu bo już mam obawy, że zaraz zostanę usunięty jak z wszystkich FB grup za pisanie o rdzy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 5 gości
Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9, Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60