Mazda6 GH 2010 2.0 LF-DE 5EAT スノーフレーク
System antykradzieżowy. 

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
stachan napisał(a):No to historia kołem się toczy...![]()
Z każdą upływającą godziną nerwowość u mnie wzrastała – to może nie był mój wymarzony typ nadwozia (celowałem w kombi), ale posiadał dwie, niezwykle istotne dla mnie cechy – skrzynię automatyczną
- Od: 29 mar 2016, 14:37
- Auto: Mazda6 GG L3 2003
Mam nadzieję, że nie zawiodą
Poprzednie tarcze załatwiłem po roku eksploatacji, zresztą do tarcz jakoś nigdy nie miałem szczęścia. Miras stawia hamulcom wysokie wymagania i liczę na to, że jego pochwała dla EBC zostanie powielona również przeze mnie.
Ufam, że mój styl jazdy pozwoli mi nacieszyć się nimi przynajmniej kilka lat
Poprzednie tarcze załatwiłem po roku eksploatacji, zresztą do tarcz jakoś nigdy nie miałem szczęścia. Miras stawia hamulcom wysokie wymagania i liczę na to, że jego pochwała dla EBC zostanie powielona również przeze mnie.
Ufam, że mój styl jazdy pozwoli mi nacieszyć się nimi przynajmniej kilka lat

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Komplet tyl przód?
Ja nie wiem co Wy robicie z tymi tarczami chyba specialnie je krzywicie zeby miec wymówke przed zonami ze trzeba porządne kupic
W poprzednich mazdach miałem trw,przejechalem jakies 140tys i zero problemów 
Ja nie wiem co Wy robicie z tymi tarczami chyba specialnie je krzywicie zeby miec wymówke przed zonami ze trzeba porządne kupic
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Tarcze EBC mi osobiście zachwalał serwisant w ASO Mazdy,jednak w starej GH nie zdążyłem ich przetestować,a w obecnym aucie mam założone świeżynki ,więc raczej przez dłuższy czas nie będę miał okazji doświadczyć ich zalet..
Beny napisał(a):Komplet tyl przód?
Ja nie wiem co Wy robicie z tymi tarczami chyba specialnie je krzywicie zeby miec wymówke przed zonami ze trzeba porządne kupicW poprzednich mazdach miałem trw,przejechalem jakies 140tys i zero problemów
Na razie tylko przód – koszt całości wyrywa z butów

Jeśli zdecyduję się na tył, to pewnie niezbyt szybko – Tadziu mówi, że przy tym tempie, to 2021 najwcześniej
jachu36 napisał(a):Tarcze EBC mi osobiście zachwalał serwisant w ASO Mazdy,jednak w starej GH nie zdążyłem ich przetestować,a w obecnym aucie mam założone świeżynki ,więc raczej przez dłuższy czas nie będę miał okazji doświadczyć ich zalet..
Mam nadzieję, że nie będę rozczarowany...
Właśnie Tadziol od dwóch godzin robi czary-mary

Może wrzuci jakieś fotki...
Geniek napisał(a):Jakieś dalsze wieści w sprawie obejścia chłodniczki oleju w automacie?
W tym roku ze względu na zakup działki i remont mieszkania odpuściliśmy wakacyjny wyjazd na Bałkany. Przy kręceniu się wokół komina nie ma ciśnień na wykonanie tej modyfikacji. Zresztą Tadziu ma kilka ważnych spraw na głowie i ta robótka może jeszcze poczekać
Szyna napisał(a):Stachan się zbroi na Poznań
Tak, przyda mi się w depo

Beny napisał(a):A to po to ten manual wpadl
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Szyna napisał(a):Stachan się zbroi na Poznań

Zestawik spoko, ciekawe jak się sprawdzi

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok