Zakup grupowy – podkładki 3D pod tablice rejestracyjne (tura I) – zakończona.
Dodatkowo polecam podwiesić tablicę od dołu na te 4 haczyki bo inaczej wypychają tablice. U mnie szpara jest jak patrzę od dołu ale może na 0,5mm-1mm maks. Czyli nic co by psuło estetykę.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Jaszczomp1313 napisał(a):Niestety te podkładki to dramatPo zamontowaniu widać jak dolna zaślepka ma ogromne szpary... U Dejneksa tak samo. Ewidentnie brakuje połączeń zaślepki z ramką. Bo są tylko 3 (lewe,prawe i środek).
Myślę, że to kwestia montażu – wszystkie ramki zostały przed wysyłką złożone przeze mnie osobiście. Przy demontażu listew z napisem należy je delikatnie wygiąć, aby wsunąć na brzegach w szynę. Listwa jest wystarczająco elastyczna.
Uwaga!
Listwa pasuje tylko do ramki, z którą została wysłana. Do innych ramek nie będzie pasować!
To oczywiście nie jest żadna złośliwość, tylko zabezpieczenie, aby w przyszłości jakieś warsztaty nie podmieniły Wam tej listwy na własną.
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
złośliwe warsztaty kiedyś mi całe ramki przekręciły – jakie było ich zdziwienie kiedy kazałam im zapłacić 50 zł za ramki klubowe – które pechowo zdążyli skutecznie wyrzucić
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Heh ja w ten sposób nie zapłaciłem za czyszczenie klimy 

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Takich wlep już nie ma (teoretycznie).
Musisz poszukać w sklepie klubowym.
Musisz poszukać w sklepie klubowym.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)