Przez to, iż pracuje po za granicami naszego pięknego kraju gdzie życie miodem i winem płynie – niby oferowałem i oferuje kolejne spotkanie – aby się gdzieś wybrać pogadać przy piwku czy czymś bez % jestem chętny, a nawet za aby wreszcie nasz Region ruszyć bo tu wieje nudą i posuchą jestem od 31/05 do 3/06 na terenie wiec jak coś to albo tu albo priv info i będziemy kabinowa akcje-reakcje
KOŁOBRZEG / KOSZALIN – spotkania regionalne
Witam,
Przez to, iż pracuje po za granicami naszego pięknego kraju gdzie życie miodem i winem płynie – niby oferowałem i oferuje kolejne spotkanie – aby się gdzieś wybrać pogadać przy piwku czy czymś bez % jestem chętny, a nawet za aby wreszcie nasz Region ruszyć bo tu wieje nudą i posuchą jestem od 31/05 do 3/06 na terenie wiec jak coś to albo tu albo priv info i będziemy kabinowa akcje-reakcje

cześć
jako, że moja kariera zagraniczna się skończyła jestem teraz na miejscu w PL. ktoś chętny na spota w któryś weekend, Kołobrzeg, Drawsko, może Świdwin. Widzę, że region leży
pozdr
jako, że moja kariera zagraniczna się skończyła jestem teraz na miejscu w PL. ktoś chętny na spota w któryś weekend, Kołobrzeg, Drawsko, może Świdwin. Widzę, że region leży
pozdr
tomek

- Od: 25 sie 2011, 18:36
- Auto: M6 Wagon TS GY LF 2.0 benz 2003
M6 GH L5 estate 2.5 sport (170KM)
M6 GH Sport Galaxy Grey
Hej
Za tydzień wybieramy się do Pogorzelicy tj. Mr_Bartek, Nightfall ze swoją lepszą połówką oraz synkiem i ja z synem. Będziemy tam od 7-11 lipca na pewno. Jeżeli ktoś chętny na spota i na wizytę w tym rejonie to zapraszamy, zawsze fajnie poznać osoby z innych regionów 

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Aśka to martwy region. Jestem obecnie w Dźwirzynie po raz siódmy z rzędu i już wcale nie podejmuję próby zrobienia jakiegoś spota. Szkodnik ostatnio dwukrotnie był bodajże w Kołobrzegu i też nie poszło. Prędzej chyba przyjezdni na wypoczynek z innych regionów mogli by coś skleić tylko kwestia skrzyknięcia się na forum może w jakimś nowym temacie np. Wakacje-spoty czy coś podobnego.
w Dźwirzynie jestem co 2 tyg tak od siebie, rybka w Kapitańskie Jadło stara Muszelka. dajcie znać jak będziecie w okolicy, mam 40 min jazdy do plaży 

tomek

M6 GH Sport Galaxy Grey
Ja jestem z Koszalina lecz pracuje na codzień w Danii. Co miesiąc przyjeżdżam na 10-11 dni zawsze przed przyjazdem tydzień informuje o tym i pisze, że będę i nic. Rozmawiam z ludźmi, którzy maja Madzię lecz tylko słyszę po co na co itd wiec ten teren to martwa strefa. Tak samo Słupsk i okolice to tylko 70 km od Koszalina lecz zero odzewu
Ja już na urlopy do Pl się nie wybieram bo jestem w Pl na stałe ;–)
tomek

M6 GH Sport Galaxy Grey
15.07-24.07 jesteśmy w Darłowie

E widzę że tradycyjnie raczej to już miejscówka 
To jak już w tym okresie jesteście w okolicy to może warto dołączyć
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 4&t=210181
Powinna wyjść fajna atrakcją dla dzieci
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 4&t=210181
Powinna wyjść fajna atrakcją dla dzieci
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Szkodnik – będziesz też?

Cześć
Koledzy z północy wybieram się na parę dni do Ustronia Morskiego
, jak będzie ktoś w okolicy to chętnie stuknę się łokciem (przyszły tydzień)
, w zeszłym roku mile poplotkowałem z kolegami z Gdańska i okolic https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... start=6520
może w tej okolicy też ktoś jest ciekaw plotek z południa?
Oczywiście z zachowaniem wszystkich zalecanych obostrzeń
Pozdrawiam
Koledzy z północy wybieram się na parę dni do Ustronia Morskiego
może w tej okolicy też ktoś jest ciekaw plotek z południa?
Oczywiście z zachowaniem wszystkich zalecanych obostrzeń

Pozdrawiam
Codziennie tu zaglądam ale jednak cisza panuje, żadnej mazdowskiej duszy w pobliżu
a pojutrze trza do pracy wracać 
No i nikogo się nie doczekałem
, jestem już w KRK bo na wybory się śpieszyłem
Najważniejsze że cały tydzień pogoda słoneczna była (druga połowa się spiekła i o to chodziło
)
Może MIRAS M6 będziesz miał więcej szczęścia , ja się jeszcze raz w tym roku wybieram ...
Pozdrawiam
No i nikogo się nie doczekałem
Najważniejsze że cały tydzień pogoda słoneczna była (druga połowa się spiekła i o to chodziło
Może MIRAS M6 będziesz miał więcej szczęścia , ja się jeszcze raz w tym roku wybieram ...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 28 cze 2020, 19:11 przez andrep, łącznie edytowano 2 razy
19 lipiec – 2 sierpień Darłowo (czyli standart, wszystko po staremu)

Witam,
Ja jestem z tego regionu i tu jest posucha mimo moich różnych prób aktywacji tego regionu wymówki typowe dla człowieka zajęty jestem dom rodzina praca... więc się pod dałem jak coś to jestem od jutra do 27/07 w kraju =^._.^= ∫
Ja jestem z tego regionu i tu jest posucha mimo moich różnych prób aktywacji tego regionu wymówki typowe dla człowieka zajęty jestem dom rodzina praca... więc się pod dałem jak coś to jestem od jutra do 27/07 w kraju =^._.^= ∫
To będziemy w kontakcie