Beny napisał(a):Kominy owalne były w kombi macmarka,a reszta wszystko okragle ładuje
Wcięcie w zderzaku owalne, to i kominy owalne muszą być
Geniek napisał(a):Ciekaw jestem na ile nagminna jest to usterka i czy jest się czego bać.... Znaczy jak się zmiesza to pewnie jest nieciekawie i skrzynia do remontu. Pytanie jak często się to zdarza.
Pewnie raz na tysiąc sztuk, ale... zgodnie z prawami Murphy'ego wolę dmuchać na zimne
Zresztą Tadziol opisał mi jak wyglądał taki przypadek i jakie koszty za sobą pociągnął – wolę nie ryzykować takich "atrakcji". Tym bardziej, że łatwo można wyeliminować to niebezpieczeństwo
makmarc napisał(a):Tylko nie mów, że chcesz te 17" władować? Pakuj śmiało 19" od GJ, pasują jak ulał, np. w ASO Gołembiewscy w Warszawie mają komplety po regeneracji, malowane proszkowo na oryginał za 1400zł/kpl. Dokupujesz oponki 225/40R19 i latasz
Bardziej rozważam 18 cali, choć pewnie przed samym zakupem będzie mierzenie, porównywanie... Nic nie jest wykluczone
makmarc napisał(a):Ja jestem happy, że poszedłeś za moją namową i zdecydowałeś się na owale

Duża w tym zasługa współmałżonki obywatelki, która powiedziała po raz koleny "TAK"

Coraz bardziej się dziewczyna angażuje – chyba już dała za wygraną. Lepiej zaakceptować taką pasję faceta, niż piwo & karty
Mr_Bartek napisał(a):To są 18".

Zgadza się
Trochę blokuje mnie ubiegłoroczny zakup nowych letnich – szkoda ich, ale po zakupie skarbonka została pusta i wtedy zakup felg nie wchodził w rachubę. Jednak znając moje tempo, to dopiero na Poznań 2020 wjadę w nowym felunku...