Stop śmieciom za okno.

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez bullet » 9 lip 2006, 10:43

ja wyżuciłem raz butelkę po kubusiu przez okno,co prawda nie na jezdnie tylko poleciała do rowu czy na trawnik ale miałem nauczkę odrazu, butelka nie była zakręcona w locie sie obracała i część zawartośći pod wpływem pędu powietrza wróciła na mnie i na samochód, potem musiałem myć wujkowi samochód
Forumowicz

Od: 28 kwi 2006, 23:20
Auto: a zależy kto kluczyki da

Postprzez Globy » 14 lip 2006, 19:43

tco_tm napisał(a):No i fiolka tych rozowych pigulek na tydzien.

Aby nie niebieskie :D

...ja sie przyznam, ze mialem czasami zwyczaj wyrzucania kipow przez okno po upewnieniu sie, ze nikogo nie ma w lusterku. Nawet raz mi wpadl do kaptura i zjaral bluze. Ale juz jestem dobrym chlopcem i tego nie robie.

Smieci na drodze nienawidze, a nie mam takiego problemu, bo u mnie w aucie sie nie je – tylko przemieszcza :D
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez operator » 14 lip 2006, 19:51

Globy napisał(a):
tco_tm napisał(a):No i fiolka tych rozowych pigulek na tydzien.

Aby nie niebieskie :D

...ja sie przyznam, ze mialem czasami zwyczaj wyrzucania kipow przez okno po upewnieniu sie, ze nikogo nie ma w lusterku. Nawet raz mi wpadl do kaptura i zjaral bluze. Ale juz jestem dobrym chlopcem i tego nie robie.

Smieci na drodze nienawidze, a nie mam takiego problemu, bo u mnie w aucie sie nie je – tylko przemieszcza :D
Tak trzymac!!!
Forumowicz

Od: 17 cze 2006, 18:42
Auto: będzie nowe

Postprzez Adaś » 14 lip 2006, 23:07

Malutka napisał(a):przypomina mi sie historia kumpla, ktoremu owy niedopalek wrocil przez [jaka?] szybe i podpalil papier lezacy na tylnej polce

operator napisał(a):Globy napisał:
Nawet raz mi wpadl do kaptura i zjaral bluze. Ale juz jestem dobrym chlopcem i tego nie robie.

w zeszlym tygodniu ryszalem spod swiatel, oczywiscie palilem szluga, rozmawialem przez telefon i chcialem zmienic bieg na 2ke na dodatek skrecic kierownica – efekt byl taki ze papieros mi wypadl z reki na siedzenie ja podskoczylem na srodku ulicy (jadac 10km/h) jak opadalem to papieros byl juz pod posladkami i bylo ajjj;) szybka akcja postojowa na przystanku, ludzie w szoku ze ja wypadam z samochodu <lol> ups;)
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez Czolgista » 15 lip 2006, 09:59

U mnie każdy, kto by sprubował wywalić śmieci przez okno poleciał by razem z nimi :P

Ale w sumie takiego problemu nie ma bo znajomi wiedzą, że moj samochód to jeden wielki śmietnik – z tyłu oprucz masy papierów leży stara kierownica, atrapa chłodnicy niedawno wybita, dziwnie dyży klucz francuzki – nie mam pojęcia z kąd się tam wziął :| no i jeszcze parę/naście/ zestawów z maka :P Chyba dzisiejszy dzień poświęce na wynoszenie tego syfu bo już nie ma gdzie pasażerów wozić ;)
Forumowicz

Od: 8 kwi 2006, 00:04
Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99