Ja nie mam doświadczenia z emblematami bo szczerze mówiąc podobają mi się takie jakie są
P. S. Mój temat czeka grzecznie w poczekalni, jeśli przejdzie dalej to zapraszam choć szałów na razie tam nie ma
www.mazdaspeed.pl
Deenn napisał(a):Nicole napisał(a):Wciskane![]()
Poza tym całkiem przyjemnie się patrzy na Twoją BJ
Żeby zdjąć te emblematy to trzeba ten plastik z klapy zdejmować? Bo podpatrzyłem dziś u taty na maździe (on ma zdjety ten plastik) jak to wygląda i ciężko mi tam było palce wsadzić ale wydaje mi się, że te emblematy są dokręcone, albo na jakieś nity przyczepione. Widzę, że Ty masz czarne to może masz jakiś sposób jak to zrobić w jak najmniej inwazyjny sposób?
Piter5700 napisał(a):Emblematy są na takich jakby spinkach, zaznaczone na zdjęciu "skrzydełka" trzeba wcisnąć i można wypchnąć emblemat (chyba są po 2 spinki na każdy emblemat). Przy okazji będzie można tą niewielką rudą skazę usunąć
Kubeckk napisał(a):Jak zawsze piękne zdjęciamiło popatrzeć
![]()
Neonixos666 napisał(a):Miałem identyczny przód w mojej BJ ciemna listwa i żółte halogeny.
Neonixos666 napisał(a):PS. Coś mocno Ci dymi
makaveli524 napisał(a):Bardzo ładna madzia, również mam taką tylko przedlift 1.5. Bardzo podoba mi się ta dokładka na zderzaku, za ile ją dorwałeś i czy montaż był trudny?Równie mocno podobają mi się te paski w środku, świetnie to wygląda, borykam się z trzeszczącymi plastikami i latającą klapą za tylną kanapą.
Kubeckk napisał(a):Wygląda naprawdę kozackojak obniżyłeś Mazdzię? Wymienione amortyzatory + sprężyny na niższy zestaw?
franek74 napisał(a):Mody na BIG+...no i ten kolorekzazdraszczam Koledze
Deenn napisał(a):Samochód poszedł dalej w świat w cenie złomu.
Neonixos666 napisał(a):Deenn napisał(a):Samochód poszedł dalej w świat w cenie złomu.
Skąd ja to znam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość