Do głowy przyszły mi dwie opcjerafałmazda napisał(a):Taki stary wyjadacz i nie ogarnia... Wstyd Panie Danielu, wstyd!
Też z niecierpliwością czekammakmarc napisał(a):zakładaj bo czekam tego efektu
www.mazdaspeed.pl
Do głowy przyszły mi dwie opcjerafałmazda napisał(a):Taki stary wyjadacz i nie ogarnia... Wstyd Panie Danielu, wstyd!
Też z niecierpliwością czekammakmarc napisał(a):zakładaj bo czekam tego efektu

Marek dopiero w ten weekend będzie kładł ceramikę do felg na nie.
opis sytuacji zamieszczony pod filmem w serwisie YT. Nie mogę tego rozkminić. Też tak macie?
w dziedzinie GH.

MIRAS M6 napisał(a):Jedno co zauważyłem to w GY szybciej budzi się regulator napięcia i od momentu włączenia klimy po 1 sek. napięcie podnosi się do 14,3V a w GH po 4sek. podnosi się do 13,8V. Coś mi tu zalatuje uszkodzonym regulatorem napięcia bo po kilku uderzeniach młotkiem w obudowę alternatora napięcie się nie podniosło czyli znakiem tego że szczotki nie są zawieszone. Trzeba jeszcze się trochę doszkolić w dziedzinie GH.

Już byłem bliski targania alternatora z auta i na stół z nim
Na szczęście jeszcze do tego nie doszło i zaoszczędziłeś mi roboty
. To moje pierwsze auto w którym spotkałem się z tak falującym napięciem przy włączonej klimatyzacji i ogólnie z tak niskim napięciem ładowania. Alternator na etykiecie ma napisany prąd ładowania 100A i zwątpiłem żeby taka moc nie zaspokajała apetytu na prąd w tym aucie. A tu taka elektroniczna niespodzianka w postaci regulatora napięcia sterowanego jeszcze dodatkowo przez komputer
.

I później prosto na mycie podwozia po zimie. Śledź wątek po następnym weekendzie to będą pierwsze foty. Widzimy się w Czaplinku rozumiem bo muszę obmacać Twoje L cacko
Grubo poleciałeś z M3 na L. 

Uniroyal Rainsport 3 235/35 /19 kupiony w Latex Opole za 2100 zeta komplet + 600 zeta w tym programowanie nowych TPMS-ów do kół + 100 zeta przekładka z wyważaniem i pompowanie gazem. Suma 2800 zeta. Trochę pusto się zrobiło w portfelu 

Załadowana, czy gwint wleciał ? 

Danmazda napisał(a):Na tych fotkach wygląda super...Załadowana, czy gwint wleciał ?
i 3 osoby z tyłu. Odziwo przy takim obciążeniu nic nie obciera 235/35/19.Faktycznie wygląda jak na gwincie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość