Dopisano 8 sty 2018, 10:14:

Taki zestaw znalazlem nada sie ?
www.mazdaspeed.pl
Czegon napisał(a):Witam czy mozecie mi polecić jakis zestaw swiatel hid z allegro do mojej mazdy zależy mi na jak najbielszej barwie swiatla z tego co wyczytalem potrzebuje zestaw z metalowymi przetwornicami 55w 5000k.
rafał88 napisał(a):Musza byc przetwornice canbus??
rafał88 napisał(a):śwagier chce załozyc hid i barwa 4.3k albo 5k I gdzie umiejscowic przetwronice??
tadziol napisał(a):Tez tak zrobiłem i chyba to nie był dobry pomysł. Mam wrażenie ze hid swieci słabiej niż normalny żarnik.
Mandey napisał(a):Czegon napisał(a):Witam czy mozecie mi polecić jakis zestaw swiatel hid z allegro do mojej mazdy zależy mi na jak najbielszej barwie swiatla z tego co wyczytalem potrzebuje zestaw z metalowymi przetwornicami 55w 5000k.
Większość z w miarę niezłych zestawów mają metalową barwę. Ale nie to jest ważne, najważniejsza jest żeby przetwornice były cyfrowe, bo z analogami dostaniesz szału. A te, które pokazałeś z tego co widzę są analogowe.rafał88 napisał(a):Musza byc przetwornice canbus??
Nie musząrafał88 napisał(a):śwagier chce załozyc hid i barwa 4.3k albo 5k I gdzie umiejscowic przetwronice??
Oryginalnie przetwornice były umieszczane pod lampami. Tam też zamontowałem kiedyś swoje.
tadziol napisał(a):Tez tak zrobiłem i chyba to nie był dobry pomysł. Mam wrażenie ze hid swieci słabiej niż normalny żarnik.
Chyba sie rzucę na to :
https://dwr.com.pl/p/437/8640/zarowki-l ... odowe.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje