Koniec tematu hyhyhyhy
www.mazdaspeed.pl
Norreca napisał(a):chcesz tanio jezdzic kup se rower
Grzyby napisał(a):Masz w domu żarówki energooszczędne? Sknerstwo.
Kup se pochodnię....
Bart0n napisał(a):jedyny minus jaki ktoś napisał już wcześniej, że czasem może być problem z parkowaniem w garażach podziemnych.
Norreca napisał(a):nie będę prowadził dyskusji na argumenty techniczne bo nie ma to najmniejszego sensu
taxlaw napisał(a):Bart0n napisał(a):jedyny minus jaki ktoś napisał już wcześniej, że czasem może być problem z parkowaniem w garażach podziemnych.
To jest zwykłe widzimisię zarządców budynków ale jest na to sposób: zawiadomienie do nadzoru budowlanego, że garaż prawdopodobnie nie spełnia norm wentylacyjnych a zarządca tego garażu to toleruje...
Druga sprawa to cóż nam grozi za wjazd autem z LPG do takiego garażu? Nic.
Sigg napisał(a): a sami jeżdżą jakimś padłem 1.9 na gnojówce.
Sigg napisał(a):a sami jeżdżą jakimś padłem 1.9 na gnojówce.
Sigg napisał(a):Ci co płaczą że gaz do 5 litrowego silnika jak to tak można, to i tak w życiu ich nie będzie stać na takie auto
Norreca napisał(a):Mikus napisał(a):Planuje GT, a jak nie GT to V6. Ecoboost odpada – za bardzo lubie LPG
tego to ja nigdy nie zrozumie....
Mustang i LPG....
nie ma argumentu na swiecie racjonalnego jaki polaczy LPG i auta GT.
nemi napisał(a):Czyli rozumiem, że jeżdżenie na LPG jest po prostu w złym guście? Czy tylko w określonych przypadkach?
chmielu_KL napisał(a):Dobrze wiesz, że każdy ma inny gust więc po co ten temat ? widzę że Cię to chyba boli ? bo założyłeś bezsensowny temat i zrobił się śmietnik.Norreca napisał(a):Mikus napisał(a):Planuje GT, a jak nie GT to V6. Ecoboost odpada – za bardzo lubie LPG
tego to ja nigdy nie zrozumie....
Mustang i LPG....
nie ma argumentu na swiecie racjonalnego jaki polaczy LPG i auta GT.
Skoro tego nigdy nie zrozumiesz to daruj sobie takie tematy, bo jak widać we wszystkim są zwolennicy jak i przeciwnicy. Załóżmy temat o 95 / 98 – bo może 95 tankują biedaki ? takie tematy są bezsensu i zbędne...
chmielu_KL napisał(a):Załóżmy temat o 95 / 98 – bo może 95 tankują biedaki ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości