Co jecie dziś na obiad ?
Rehabilitacja teraz
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
W trakcie przygotowań do węgierskiego obiadu 
Jeśli nie zapomnę zrobić zdjęcia w trakcie nakładania na talerz, to wrzucę zdjęcie całości w pełnej krasie

Tak jak obiecałem
smacznego
Jeśli nie zapomnę zrobić zdjęcia w trakcie nakładania na talerz, to wrzucę zdjęcie całości w pełnej krasie



Tak jak obiecałem
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Dziś ruskie i kefir

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Korzystając z pogody, która dziś zwiastuje rychłe nadejście wiosny, dziś na obiad zjadłem gientą z grila 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
hehe na windzie żeby nie trzeb było się schylać 
No dokładnie. Trzeba dbać o stawy kolanowe 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Jutro coś podeślę bo napewno w robocie będzie się dymić 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
U mnie dzisiaj żurek z jajem i białą kiełbaską.
A na drugie ziemniaczki, buraczki i wolno pieczony kurczak z wolnego wybiegu (2,5h w 140 stopniach).
Generalnie wszystkim polecam mięsa po obróbce "wolnego pieczenia" w niskich temperaturach.
120-140 stopni, tylko niestety długo musi siedzieć. Ale walory smakowe, soczystość i delikatność nie ma sobie równych.
A na drugie ziemniaczki, buraczki i wolno pieczony kurczak z wolnego wybiegu (2,5h w 140 stopniach).
Generalnie wszystkim polecam mięsa po obróbce "wolnego pieczenia" w niskich temperaturach.
120-140 stopni, tylko niestety długo musi siedzieć. Ale walory smakowe, soczystość i delikatność nie ma sobie równych.
Dziś na obiad był bigos. Zdjęcie ze wczoraj w trakcie gotowania.
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Posty: 2294 (201/63)
- Skąd: stolyca zDolnego Śląska
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Dzisiaj będzie rosół z kury "od chłopa" z makaronem.
A na drugie ryż z warzywami i pieczony dorsz norweski Skrei (genialna jest ta ryba) niestety ostatni raz w tym sezonie – dostępny jest od stycznia do kwietnia, i to ostatni zapas z zamrażarki.
A na kolację będą naleśniki na słodko – z dżemem, z serem i z jabłkami prażonymi.
Dzisiaj tata gotuje
A na drugie ryż z warzywami i pieczony dorsz norweski Skrei (genialna jest ta ryba) niestety ostatni raz w tym sezonie – dostępny jest od stycznia do kwietnia, i to ostatni zapas z zamrażarki.
A na kolację będą naleśniki na słodko – z dżemem, z serem i z jabłkami prażonymi.
Dzisiaj tata gotuje
U mnie dużo glutenu, dużo laktozy, rozpoczynam nowy etap hipsterstwa. Hipsterstwo przez odwagę!
-
Bombl
Odgrzałem i stworzyłem kompozycję
.
Bardzo często robię dość architektoniczne budowle na talerzu. Córka mnie pyta potem co przedstawia parówka pocięta w jakiś tam sposób i opowiadam, że jest to alegoria kondycji współczesnego człowieka albo że to co widzi pokazuje upadek przyrody w zanieczyszczonym środowisku. Mam chyba nie wszystkich w domu.
Bardzo często robię dość architektoniczne budowle na talerzu. Córka mnie pyta potem co przedstawia parówka pocięta w jakiś tam sposób i opowiadam, że jest to alegoria kondycji współczesnego człowieka albo że to co widzi pokazuje upadek przyrody w zanieczyszczonym środowisku. Mam chyba nie wszystkich w domu.
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: MrShaleck i 7 gości