A jak czytałem co się działo z rozrządem to aż nie dowierzałem 
www.mazdaspeed.pl
A jak czytałem co się działo z rozrządem to aż nie dowierzałem 

Rozbieram dzisiaj kierunki do malowania 
ja dzisiaj jadę pod wieczór obejrzeć nowe felgi 17-stki 

. Pomimo częstych komentarzy cały czas spełniam swoje plany i dbam o moje wozidełko jak mogę
Poprzedni sezon jeździła cały czas na zimówkach bo nie było funduszy więc w tym roku postanowiłem to zmienić
ale malowanie sobie ogarnę po znajomości więc tym się nie martwię
Modlę się żeby nie były krzywe, chociaż sprzedawca twierdził, że nie są ale się okaże
Tak felgi się prezentują, może i trochę oklepane na forum ale nie znalazłem nic co by mi tak wpadło w oko jak ten wzór 

http://allegro.pl/dystanse-do-kol-5x114 ... 29506.html
chmielu_KL napisał(a):Najlepszy wzór![]()
sprawdź od razu czy nie są krzywe nie rób tego błędu co ja
szkoda że nie ja odebrałem te felgi bo inaczej bym ich nie przyjął.
Sprawdzę na pewno bo jest jeszcze trochę czasu do sezonu a chcę mieć to ogarnięte chmielu_KL napisał(a):Zakładaj oponę 215/45 a co do obniżenia to ja mam u siebie -35mm i dla mnie mało więc na lato wpadną kolejne springi obniżającedystans 15mm dłuższe szpilki i miodziooo
ranty możesz spolerować
chmielu_KL napisał(a):dystanse zamawiane od ctuner / na alledrogo również kupisz u niego szpilki

Gandol napisał(a):Bardziej martwię się o ten rant na zdjęciu

Eklerek323f napisał(a):Wyprowadzisz to papieram iściernymi, aluminium jest łatwe w obróbce i można zdziałac cuda, a utlenione aluminium (pecherzyki) przy dekielkach norma
Zawsze jakaś wiedza do przodu 
ale zawsze dach nad głową) Trzeba trochę zadbać o ten lakier bo to Japończyk i ruda lubi się przyplątać 

Eklerek323f napisał(a):Ta folia na lampach taka matowa jest troche, kupuj farbki i maluj, zdecydowanie inny efekt będzie![]()
Nie zmieniam póki co tego bo jednak z daleka to w miarę wygląda a jak się zrobi trochę cieplej to już sobie planowałem, że chyba pomaluje kierunki w środku na czarno i będą reflektory przyciemniane + kierunki, zobaczę jak to będzie wyglądać muszę poszperać na forum czy ktoś tak ma
Eklerek323f napisał(a):Moja bidulka trafiła na dłuższy odpoczynek do garazu, ale w końcu się ruszą prace przy niej bo stała kupe czasu czekając na ta chwile

Gandol napisał(a):A co takiego się stało, że ją opuściłeś?

mario626 napisał(a):Zajrzyj do mojego tematu ja malowałem całość lampy + kierunkiZ kołem dobry wybór
pasuje do GE
chyba się skusze chmielu_KL napisał(a):Zagotował silnik, jeździł jakiś czas aż w końcu zaczęła pochłaniać takie ilości oleju że eklerek ponoć zdecydował się na remont.![]()
chmielu_KL napisał(a):co do kierunków temat BOTTLE
kierunki będę też robił u siebie bo farba to rozwiązanie na jakiś czas...
Tylko niestety on przyciemniał lampy sposobem którym ja nie umiem przyciemnić
A ja chciałem pomalować po prostu ten plastik w środku kierunkowskazu, coś na zasadzie przyciemniania lamp 

Gandol napisał(a): A ja chciałem pomalować po prostu ten plastik w środku kierunkowskazu, coś na zasadzie przyciemniania lamp
Gandol napisał(a): Co do felg to wiem tylko przerażają mnie te przeróbki i boje się, że szpilki mi się pourywają jak zmienię na dłuższe a to może być tragiczne w skutkach...

Lubię oglądać postępy przy twojej maszynce 

Gandol napisał(a):A co takiego się stało, że ją opuściłeś?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości