www.mazdaspeed.pl
chmielu_KL napisał(a):Najlepszy wzór![]()
sprawdź od razu czy nie są krzywe nie rób tego błędu co ja
szkoda że nie ja odebrałem te felgi bo inaczej bym ich nie przyjął.
chmielu_KL napisał(a):Zakładaj oponę 215/45 a co do obniżenia to ja mam u siebie -35mm i dla mnie mało więc na lato wpadną kolejne springi obniżającedystans 15mm dłuższe szpilki i miodziooo
ranty możesz spolerować
chmielu_KL napisał(a):dystanse zamawiane od ctuner / na alledrogo również kupisz u niego szpilki
Gandol napisał(a):Bardziej martwię się o ten rant na zdjęciu
Eklerek323f napisał(a):Wyprowadzisz to papieram iściernymi, aluminium jest łatwe w obróbce i można zdziałac cuda, a utlenione aluminium (pecherzyki) przy dekielkach norma
Eklerek323f napisał(a):Ta folia na lampach taka matowa jest troche, kupuj farbki i maluj, zdecydowanie inny efekt będzie![]()
Eklerek323f napisał(a):Moja bidulka trafiła na dłuższy odpoczynek do garazu, ale w końcu się ruszą prace przy niej bo stała kupe czasu czekając na ta chwile
Gandol napisał(a):A co takiego się stało, że ją opuściłeś?
mario626 napisał(a):Zajrzyj do mojego tematu ja malowałem całość lampy + kierunkiZ kołem dobry wybór
pasuje do GE
chmielu_KL napisał(a):Zagotował silnik, jeździł jakiś czas aż w końcu zaczęła pochłaniać takie ilości oleju że eklerek ponoć zdecydował się na remont.![]()
chmielu_KL napisał(a):co do kierunków temat BOTTLE
kierunki będę też robił u siebie bo farba to rozwiązanie na jakiś czas...
Gandol napisał(a): A ja chciałem pomalować po prostu ten plastik w środku kierunkowskazu, coś na zasadzie przyciemniania lamp
Gandol napisał(a): Co do felg to wiem tylko przerażają mnie te przeróbki i boje się, że szpilki mi się pourywają jak zmienię na dłuższe a to może być tragiczne w skutkach...
Gandol napisał(a):A co takiego się stało, że ją opuściłeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości