części pasujące z polifta do przedlifta ( i odwrotnie)
wszystko pasi!
tylko dziura na hak holowniczy jest przesunieta i nie licuje.
pozdr.
E
tylko dziura na hak holowniczy jest przesunieta i nie licuje.
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
no chyba ze w innym kolorze
MPS jako Mazda 6 ma jednak kpl. inne!
pozdr.
E
MPS jako Mazda 6 ma jednak kpl. inne!
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
maska, blotniki przednie, wzmocnienie czolowe, zderzak + grill : wszystko inne
i tylko do siebie pasujace,
nawet jak ktos wszytko zakupi to drzwi tez trzeba wymienic bo blotnik na dole jest dopasowany do drzwi a te w MPSie maja takie listwy..
idzie, ale nie jest to proste tanie.
pozdr.
E
i tylko do siebie pasujace,
nawet jak ktos wszytko zakupi to drzwi tez trzeba wymienic bo blotnik na dole jest dopasowany do drzwi a te w MPSie maja takie listwy..
idzie, ale nie jest to proste tanie.
pozdr.
E
Hej,
Czy zawieszenie tylne (kompletne) będzie pasowało do GY-przedlifta z polifta? Chodzi mi o wymianę całego. Mam okazję kupić w dobrej cenie.
Oglądam fotki i widzę, że są identyczne... Ale nie chcę żeby się okazało na koniec, że jakieś roztawy są inne i nie da się przykręcić.....
Pozdrawiam,
Paweł
Czy zawieszenie tylne (kompletne) będzie pasowało do GY-przedlifta z polifta? Chodzi mi o wymianę całego. Mam okazję kupić w dobrej cenie.
Oglądam fotki i widzę, że są identyczne... Ale nie chcę żeby się okazało na koniec, że jakieś roztawy są inne i nie da się przykręcić.....
Pozdrawiam,
Paweł
- Od: 14 sie 2012, 13:20
- Auto: Mazda6 (GG / GY) 2.0l benzyna Sport Kombi Exclusive
141 KM LF-DE 2003
Tu zajrzyj i zadaj pytanie jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=409&t=70429&p=3207326&hilit=zderzak#p3207326
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
tym razem łączę z istniejącym wątkiem
Proszę o zapoznanie się z zasadami obowiązującymi na forum:
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...
Proszę o zapoznanie się z zasadami obowiązującymi na forum:
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...
Ale żeby pasowało, trzeba belkę wymienić.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Witajcie po wielu latach przerwy!
Pytanie: czy silniczek do wycieraczek z wersji przed liftem można zainstalować do samochodu w wersji po lifcie?
Silniczek się rozleciał, a nowy kosztuje 7% ceny samochodu. Na rynku nie widać używanych do wersji po liftingu.
Pozdr
Pytanie: czy silniczek do wycieraczek z wersji przed liftem można zainstalować do samochodu w wersji po lifcie?
Silniczek się rozleciał, a nowy kosztuje 7% ceny samochodu. Na rynku nie widać używanych do wersji po liftingu.
Pozdr
Wiele pytań o zderzak przedni, ale mało o tylny – a jeszcze mniej odpowiedzi
Więc pytanie : zderzak tył przedlift benzyna – podejdzie do polifta diesla ( oba wersja kombi )
Więc pytanie : zderzak tył przedlift benzyna – podejdzie do polifta diesla ( oba wersja kombi )