www.mazdaspeed.pl
stachan napisał(a):Już niedługo pierwsze informacje – prace Koordynatorów Zlotów są w toku...
Yoki napisał(a):Oczywiście chciałbym zlotu w Łodzi bo tu jest spora wiara Japońskiej motoryzacji a z drugiej strony mam tylko z 10 km do toru. Na torze jeszcze nie byłem bo mało mnie interesuje oglądanie jak się inni dobrze bawią
. Ale jako uczestnik sesji w Poznaniu jest to miejsce jak na razie o wiele fajniejsze, wygodniejsze na taki zlot, gdzie 1/2 uczestników nie bierze udziału w samych zmaganiach. Po drugie wydaje mi się, że jest tańszy.
I tu jest największy problem. Jesteśmy dużym regionem ale auta które by brały udział w takich przejazdach jest na prawdę nie wiele, osoby które by wzięły udział można zliczyć na palcach jednej rękipiwo napisał(a):oczywiscie zgromadzenia odpowiedniej ilosci uczestnikow.
Ryki faktycznie bardzo cienko wypadają na tle Czaplinka, mi też Czaplinek pod wieloma względami bardziej się podoba. Ale trzeba by wybrać Poznań albo Czaplinek, raczej więcej osób woli Tor w PoznaniuKoci@k napisał(a):Dla mnie Ryki to dużo gorsza alternatywa Czaplinka.
Danmazda napisał(a):I tu jest największy problem. Jesteśmy dużym regionem ale auta które by brały udział w takich przejazdach jest na prawdę nie wiele, osoby które by wzięły udział można zliczyć na palcach jednej rękipiwo napisał(a):oczywiscie zgromadzenia odpowiedniej ilosci uczestnikow.
W sumie, dzięki tej sugestii wpadł mi do głowy jeden pomysł
Ryki faktycznie bardzo cienko wypadają na tle Czaplinka, mi też Czaplinek pod wieloma względami bardziej się podoba. Ale trzeba by wybrać Poznań albo Czaplinek, raczej więcej osób woli Tor w PoznaniuKoci@k napisał(a):Dla mnie Ryki to dużo gorsza alternatywa Czaplinka.A zamiast Ryk znaleźć alternatywną miejscówkę w tych okolicach.
Yoki napisał(a):Na południu jest też nowy tor w Krakowie i chyba w Opolu więc alternatywa też jest.
Koci@k napisał(a):Poznań bardzo fajnie, Czaplinek-genialny! W Rykach byłam dwa razy i niczym mnie nie ujęły..jakoś takOwszem, wschodnia część Polski ma tam bliżej ale nie wiem czy to sens patrzeć w ten sposób, kiedy wiadomo, że lotnisko jak lotnisko (czy tor)-ludzie wszędzie bawią się tak samo świetnie a jednak Czaplinek pod względem jedzenia, ośrodka, czy krajobrazu itd nie ma sobie równych. Dla mnie Ryki to dużo gorsza alternatywa Czaplinka. No takie moje zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości