Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Po całości
Proszę:
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Do driftowozu ok,ale do racecara? Imho barwy wyścigowych mazd bardziej do mnie przemawiają ;–)
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Skoro wszyscy sobie dowcipkują o oklejaniu wściekłej, to ja też:

- Od: 25 sie 2015, 10:27
- Auto: Mazda 323F BA KF 'Kraken'
Ne, ne.. Nie dam sie wciągnąć hehe fajnie to wygląda ale u siebie tego nie widzę. Podoba mi się clean. Ta NA robi robotę.
szczegolnie
szczegolnie
Dobrze się auto prezentuje 
Napisy.., dodają charakteru z całością, takiego że ewidentnie z tym autem jest coś nie tak, że nie jest zwykłe![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Napisy.., dodają charakteru z całością, takiego że ewidentnie z tym autem jest coś nie tak, że nie jest zwykłe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 22 maja 2011, 22:57
- Auto: Mazda MX-3 EC KL-DE 92'
Jakby można było dostać skrzydlo w ludzkich pieniądzach to pomyslalbym w aktualnej sytuacji nie ma opcji także ze zadowole Cie sewo:)
Jeśli chodzi o seryjne BA niestety nie ma polotu i finezji
Jeśli chodzi o seryjne BA niestety nie ma polotu i finezji
Sprzedam kompletne elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka boczne z mojej BA, jak co pw.
MI siak to była w końcu ta hamownia ile to Twoje cacko koniow ma ?
Jak tam GT żyje ?
Jak tam GT żyje ?
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Właśnie ile KM masz? Jeżeli filmik w pierwszym poście był robiony po strojeniu to albo był on kręcony na drodze z górki albo twoje auto musi mieć sporo mocy. Na pewno powyżej 180KM i bardzo ładny przebieg mocy w górnym zakresie.
Ps Jakie czasy kreciles na 1/4?
Ps Jakie czasy kreciles na 1/4?
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Filmik jest jakoś po zakupie auta, seria kl z kolektorami kf i ecu kf a droga byla w poziomie, aktualnie jest niebo a ziemia lepiej, wrazenie potęguje fakt że jestem trochę lzejszy natomiast hamki nie bylo bo mam za daleko do niej. Przed strojeniem auto krecilo powtarzalne niskie 15, best 15.01
Te czasy tutaj na zlotach kreciles czy masz jakieś urządzenie do pomiaru? Ja tutaj widzę na filmiku ze masz około 14s do 160 zatem to jest o wiele za dobry czas jak na niskie 15 na 1/4.
U mnie:
Ja do 160 mam 15-15.5s.
Teraz mówisz jedzie o wiele wiele lepiej?
U mnie:
Ja do 160 mam 15-15.5s.
Teraz mówisz jedzie o wiele wiele lepiej?
Ostatnio edytowano 14 lis 2016, 14:25 przez marcinowozniako, łącznie edytowano 1 raz
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Na zlotach , gtechem wychodzilo podobnie. Tak do końca nie ma co się sugerowac licznikiem jak będę miał kiedyś okazje to sprawdze predkosc gps`em
Tak jest lepiej, strojenie i dolot z walkiami z klze zrobilo swoje.
Widziałem Twój temat, bardzo ładnie jedzie;)
Tak jest lepiej, strojenie i dolot z walkiami z klze zrobilo swoje.
Widziałem Twój temat, bardzo ładnie jedzie;)
Wcześniej jezdziłeś na prostym kolektorze klde? Czy po zmianie na prosty klze zauważyłeś jakieś różnice czy robiłeś to razem z wałkami i dolotem razem i w sumie ciężko Ci się odnieść do zmian jeżeli chodzi o same kolektory? Ogólnie czy po tych modach ale przed strojeniem było i tak lepiej niż poprzednio czy dopiero jak wystroiłeś to odczułeś prawdziwe zmiany w osiągach?
Dzięki mam nadzieję że na jakimś zlocie się zmierzymy ale teraz po strojeniu to już może być ciężko
Dzięki mam nadzieję że na jakimś zlocie się zmierzymy ale teraz po strojeniu to już może być ciężko
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Miałem kolektor kf po zmianie na klze ,portingu i wtryskach 280cc nic nie poczułem (165ps200Nm), różnica była dopiero po walkach i później jeszcze po strojeniu, tu nie mam pomiaru.