www.mazdaspeed.pl
ezg_siwy napisał(a):Czym i jak czyściłeś felgi, że tak ładnie Ci wyszły?
Weelkoo napisał(a):– polerka w zakamarkach z wykorzystaniem pałeczek kosmetycznych i pasty Ultimate Compound (najbardziej czasochłonne )
makmarc napisał(a):nie leży na tym aucie, powiedziałbym, że wygląda wręcz odpustowo, ale to tylko moja skromna i nic nie wnosząca opinia.
rafalmazda6 napisał(a):felga wygląda na bardzo małą i aż dwukrotnie sprawdzałem w jakim rozmiarze faktycznie jest
KMBak napisał(a):Prosimy foty za dnia. Jest duży efekt chromu a on wieczorem się mocno wyciąga – zwłaszcza na zdjęciach.
Koci@k napisał(a):nie pasuje do tego auta wizualnie i już sama nie wiem czy to przez wzór czy ten chrom, którego fakt, że osobiście nie znoszę i reaguję jak diabeł na wodę święcona hyhy.
zelka napisał(a):Ajć sam nie wiem czy to po prostu przez chrom, rant tak wizualnie pomniejsza, ale wzór wygląda bardzo solidnie i widzi mi się.
KMBak napisał(a):To są milimetry różnicy wynikające z różnic wielkości/profilu/szerokości. U mnie lato jest 6 mm większe na średnicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości