Krzemol1994 napisał(a):chyba MS trochę sobie w kolano strzeliło.
Nawet bardzo. Jeśli chodzi o Horizon 3 to kupuj jak najszybciej, bo gra jest wypasiona
www.mazdaspeed.pl
mateusz_kd napisał(a):Krzemol1994 napisał(a):chyba MS trochę sobie w kolano strzeliło.
Nawet bardzo. Jeśli chodzi o Horizon 3 to kupuj jak najszybciej, bo gra jest wypasiona
Bartg napisał(a):Horizon 3 to najgorzej zoptymalizowana gra na PC od czasów Batmana:Arkham Knight. Jeśli chcesz grać powyżej 30 fps szykuj 16gb szybkiego ramu i 4gb GPU
brii napisał(a):Tak sobie pomyślałem, że może sobie w święta ciupnę w coś nowszego – warto kupić GTX 1050? Ewentualnie co innego kupić w podobnym budżecie (~500zł-600zł)?
Proc to i5-6600 a zasilacz ma zapas 200W.
Mr_Bartek napisał(a):Forza 6 na PC fajnie mi chodziło. Widzę Forza Horizon 3 do kupienia za 179zł więc może niedługo się skuszę. Tylko zobaczę jak to będzie chodzić na GTX 860M 4GB.
Bartg napisał(a):A chodzi tak, ponieważ zarządzanie pamięcią przejęli żywcem z xboxa one, który ma zupełnie inną architekturę pamięci
Mr_Bartek napisał(a):U mnie jest inny GTX 860M, bo wersja 4GB na Maxwellu i patrząc na YT pójdzie około 60fps na średnich.Bartg napisał(a):A chodzi tak, ponieważ zarządzanie pamięcią przejęli żywcem z xboxa one, który ma zupełnie inną architekturę pamięci
Czytałem o tym i koleś wyciąga zbyt pochopne wnioski. Aplikacje nie mają bezpośredniej kontroli nad pamięcią. Aplikacje używają API by komunikować się z systemem, który zarządza sprzętem. Więc gość może rzeczywiście zdiagnozował co się dzieje, ale nie dlaczego tak się dzieje.
Neonixos666 napisał(a):Panowie a i5-6300HQ 2,3GHz 16GB RAM i GTX950M to dobry sprzęt do gier?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości