Grzyby napisał(a):Nie wiem kiedy to się zmieniło![]()
Mogło podczas twojego rozkręcania
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):W smarcie nic dziwnego nie było. badblocks zacząłem robić, dwa pierwsze testy ok, dalej nie chciało mi się czekać. Ale chyba dziś zrobię bo...
Wczoraj zainstalowalem świeże ubuntu (fsck nie mógł naprawić uszkodzeń filesystemu) a dziś już nie działa. Miga kursor przy bootowaniu i tyle.
mateusz_kd napisał(a):Przygotuj się na około 3-4 tygodniowe czekanie
bieski napisał(a): Przejrzyj BIOS
Mr_Bartek napisał(a):Na uczelni jak mi się nudziło to tak samo odpalałem coś i grałem. Jest to wręcz super rozwiązanie w moim przypadku.
Mr_Bartek napisał(a):A granie na konsoli to wcale nie granie.Droższe gry, dodatkowe opłaty za grę przez sieć, 30FPS, brak kompatybilności wstecznej i wysoki jednorazowy koszt zakupu gdzie w komputerze stacjonarnym mógłbym co parę lat dokładać nowe podzespoły (a stare przy okazji sprzedać).
mateusz_kd napisał(a):Co miesiąc masz w przypadku Xboxa aż 4 gry za darmo.
mateusz_kd napisał(a): Na Xbox One jest już ponad 250 tytułów z X360.
mateusz_kd napisał(a):bo raczej blaszaka do grania porządnego za tę cenę nie złożysz, a laptopa tym bardziej nie kupisz.
sq2jul napisał(a):Jak robią takie rzeczy to widocznie jest popyt. Jak ktoś gra na PC, chce być mobilny i ma na to kasę to czemu nie? Jedyna rzecz, która kiedyś rozwaliła mnie na łopatki to laptok gejmingowy + dodatkowa, solidnej wielkości skrzynka w której była jakaś mega super hiper karta graficzna wymagająca przy okazji małej elektrowniChciałbym zobaczyć gościa tachającego ten mobilny sprzęt na ulicy
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mr_Bartek napisał(a):Za niewiele więcej można złożyć już porządny komputer choć i nawet w 1500zł da się zmieścić.
Mr_Bartek napisał(a):Za niewiele więcej można złożyć już porządny komputer choć i nawet w 1500zł da się zmieścić.
mateusz_kd napisał(a):Wiedźmina 3, albo GTA V dajmy na to na wysokich detalach
loockas napisał(a):Chyba mocno używany, albo mamy inne podejście do definicji porządny komputer
Mr_Bartek napisał(a):A konsole niby odtwarzają gry na wysokich detalach? Bo nie wydaje mi się by tak było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości