loockas napisał(a):Ja się chyba na Patrola przesiądę, bo droga do domu od dłuższego czasu wygląda tak:
przynajmniej nie potrzeba progów zwalniających

teraz to jest lajcik zobaczysz jak przyjdzie mróz a potem odwilż, tylko patrol przejedzie.
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Ja się chyba na Patrola przesiądę, bo droga do domu od dłuższego czasu wygląda tak:
loockas napisał(a):Z bardziej tandetnych jest Lada Niva, to jest dopiero masakra
Grzyby napisał(a):Łukasz, doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Akurat "200zł" było zupełnie od czapy napisane
przekierowało i cena została.Xenocyd napisał(a):Tylko rankomat przeniesie Cię na stronę axa i tam wycena się uaktualni, więc na jego wyniki nie patrz jak na ostateczne.
dzwoniłem dodał zniżke za drugie auto w axa ale dalej to były okolice 7stówekGrzyby napisał(a):Zawsze powtarzam – zadzwoń. Olej wyceny internetowe.
I nic nie wskazuje na to, by miało się to zmienić. Ekipa budowlana pojawia się raz na dwa tygodnie, coś podłubią i znikają na kolejne dni. Widzę, że na jeden z fragmentów (jest ich 3) został ogłoszony nowy przetarg... Oby zima była łagodna... :/
sq2jul napisał(a):Łolaboga... Co oni tam remontują? Jak dobrze pamiętam to tam był całkiem przyzwoity asfalt...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości