loockas napisał(a):rofil zaufany do ePUAP załatwić,
Ja mam, i tam gdzie najbardziej potrzebuje ePUAP nie działa
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Wymienione smartfony nadal się zapalają..
loockas napisał(a): Ja od dwóch lat się zbieram, żeby sobie w końcu profil zaufany do ePUAP załatwić, ale ciągle mi nie po drodze.
brii napisał(a):Ostro zaspałeś – teraz trzeba najpierw założyć PZ a dopiero potem ePUAP.
brii napisał(a):Ale nie śpiesz się – ta porażka jeszcze nie działa jak należy i jest ciągle w fazie testów ale dla niektórych niestety to są testy na "produkcji"
loockas napisał(a):A wcześniej było inaczej? Chyba od początku konieczne było zrobienie PZ osobiście w jakiejś placówce?
JohnnyB napisał(a):Zrobić możesz zdalnie.....musisz tylko potwierdzić w Skarbówce, bądź Zusie .
loockas napisał(a):A wcześniej było inaczej? Chyba od początku konieczne było zrobienie PZ osobiście w jakiejś placówce?
loockas napisał(a):z e-deklaracji jestem bardzo zadowolony. Miło się zaskoczyłem jak dwa lata temu nawet z PCC-3 nie było problemów tą metodą.
Dominator napisał(a): Pasuje mi odwiedzić skarbowke a nie mam czasu na to a obawiam się, że przez neta potraktują mnie bardziej surowo, mniej osobowo..
loockas napisał(a):z e-deklaracjami mam kontakt od pierwszego roku w którym zostały wypuszczone. Ogólnie większych problemów chyba nie było.
loockas napisał(a):Samsung nieźle uwalił z tym Galaxy Note 7. Wymienione smartfony nadal się zapalają...
loockas napisał(a):Pewnie to nie była wina akumutorow a samego telefonu. I teraz pytanie czy wiedzieli o tym podczas wymiany i liczyli na szczęście czy faktycznie nie panują nad sytuacją i nie wiedzą co jest grane.
JohnnyB napisał(a):A firma produkująca baterię, nieźle dostała pewnie po uszach.....
Gib napisał(a):nie ma to jak przepustnica na lince,
brii napisał(a):W Thalii mojej matki jest elektryczna przepustnica i działa poprawnie od 15lat, spotykałem linki które przecierały się szybciej. Nie dramatyzowałbym w tym temacie, tym bardziej bo równie dobrze można uznać, że wtrysk to też jest bez sensu bo wprowadza opóźnienia w porównaniu z gaźnikiem i może paść elektronika
GM w tamtym czasie eksperymentowało z dwumasem i wrzucało go do wszystkiego jak idzie nawet tam gdzie nie był niezbędny, w Subaru też tak było. W pewnym momencie zmienili zwykłe sprzęgło na takie z dwumasą mimo tego, że nie zmieniła się ani skrzynia, ani silnik ani nawet program w silniku. Jednak w przypadku jednostek które latają na bardzo niskich obrotach dwumasa dużo zmienia dla skrzyni biegów i dołu silnika ale nie wpływa to odczuwalnie na komfort.
Gib napisał(a):Czekam na dwumasy w chopperach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości