RZESZÓW – spotkania regionalne
Chcielibyśmy was gorąco zaprosić do wspólnego spota 10.07 o godzinie 15 do Tarnowa parking Auchan (echo Tarnów ul. Błonie 2). Zapraszamy do wydarzenia. https://www.facebook.com/events/1464667403558799/
Ja będę i mylę ze kilka osób u nas da się ogarnąć

Dziekujemy wszystkim z grupy Podkarpacie którzy zdecydowali sie przybyć wczoraj do Tarnowa. Mamy nadzieje że spot się podobał i że jeszcze sie spotkamy w podobnym lub wiekszym gronie.
Jest tez prosba – jak ktos ma zdjęcia/filmy to prosimy udostepniac
Pozdrowienia
Jest tez prosba – jak ktos ma zdjęcia/filmy to prosimy udostepniac
Pozdrowienia
Ze spotkaniami cisza
PR też jakby nie obecny, zero kontaktu PW. Dla dobra regonu może zmiana 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Danmazda napisał(a):Ze spotkaniami ciszaPR też jakby nie obecny, zero kontaktu PW. Dla dobra regonu może zmiana
No niestety faktycznie wyszło jak wyszło nie mam kompletnie teraz czasu na organizacje spotów itp, na forum zaglądam bardzo rzadko, własnie z braku czasu, były między nami rozmowy że nie tylko ja mogę organizować spoty( bo może zrobić to każdy) ale jakoś nikt nie chce mnie wesprzeć, i podsunąć jakiś pomysł i zorganizować coś, podczas gdy ja nie mam takiej możliwości. Jeśli jest osoba chętna do przejęcia moich obowiązków to oczywiście nie mam absolutnie nic przeciwko zmianie.

Rozumiem
Są chętni na przejęcie obowiązków PR-a ? Damiano ?

-
Daniel
Danmazda napisał(a):RozumiemSą chętni na przejęcie obowiązków PR-a ? Damiano ?
Powiem Ci tyle, że być to nie ma problemu...
Ale chodzi o ludzi... mało kto ma teraz czas na cokolwiek...
Rzeszów niby duże miasto a nic się nie dzieje. Trzeba by łączyć wydarzenia z innymi klubami.. nie mówię o niemieckich, a szczerze mówiąc jest ich więcej i robią często te spotkania... Więc czemu nie...
Był pomysł o robieniu spota cyklicznego raz w m-cu.
Skoro nie ma ktoś czasu na nic, to jeżeli ma wolny weekend to chcę to spędzić z rodziną... Co to za spot jeżeli ktoś wpada i mówi ja tylko na 15 minut I lecę... Więc jeden z drugiego tak robi i spot trwa 30 minut... Co nie napędza atmosfery w klubie. Póki jest jeszcze pogoda w miarę można wcześniej ustalić spot plan co zrobić i gdzie.. Gril czy po 1 piwku gdzieś wciągnąć
Czekam na aktywność osób z grupy Rzeszowskiej
Jutro zrobię listę osób którzy są w grupie Rzeszowskiej
I sprawdzę obecność ilu ludzi jest aktywnych. Wtedy można coś pomyśleć ze startem tej grupy.
DamianoV6 napisał(a):Skoro nie ma ktoś czasu na nic, to jeżeli ma wolny weekend to chcę to spędzić z rodziną... Co to za spot jeżeli ktoś wpada i mówi ja tylko na 15 minut I lecę... Więc jeden z drugiego tak robi i spot trwa 30 minut...
Lepsze 30 minut na parkingu niż nic. Od tego trzeba zacząć wg mnie. Skoro ludziom nie chce się przyjechać na chwilę to myślisz że przyjadą na 2-3 godziny? Chciałbym się mylić w tej kwestii, naprawdę...
I druga kwestia. Nie ma co z góry piętnować ludzi co przyjeżdżają tylko na chwilę. Bo jeżeli Ci którzy preferują np 1 godzinny spot parkingowi będą pokazywani palcem, jacy to oni źli nie są bo nie zostają dłużej ( czyt. nie napędzają atmosfery w klubie) to przestaną w ogóle przyjeżdżać bo i po co. A wtedy będzie można zaorać wątek podkarpacki i przenieść do archiwum. Niech spoczywa w spokoju[*]
DamianoV6 napisał(a):Czekam na aktywność osób z grupy Rzeszowskiej
Ale czego dokładnie oczekujesz od nas? Że napisze Ci każdy PW z oświadczeniem, że jest aktywny?
Wystarczy przejrzeć kilka stron wstecz i można samemu wysunąć wnioski kto jest aktywny na forum a kto nie....
Jak widzisz, ja cały czas jestem, czytam i uczestniczę w życiu regionu, do czasu kiedy nie będę wytykany palcem że przyjeżdżam nie-mazdą i tylko na chwilę, a już takie komentarze zdarzało mi się usłyszeć. Najlepiej jak zaparkuje 100m dalej hehe. Niestety, Podkarpacie nie dorosło jeszcze to tego, że w klubie liczy się człowiek a nie samochód, ale to tak na marginesie...Przykro mi to mówić ale takie mam czasami odczucia.
Pzdr
Skoro ktoś chce i ma czas tylko na 30min lub godzinę nie ma co narzucać dłuższych spotkań, najważniejsze żeby ktoś przyjechał. I od tego by trzeba zacząć. PR nie powinien zniechęcać się takimi drobiazgami, tylko starać się by region zaczął funkcjonować, na tyle ile ma czasu oczywiściebuczos napisał(a):Lepsze 30 minut na parkingu niż nic.
Nie powinno być czegoś takiego, jeśli ktoś zmienił markę a dalej chce uczestniczyć w życiu naszego klubu PR powinien dołożyć wszelkich starań by dana osoba była z nami.buczos napisał(a):w klubie liczy się człowiek a nie samochód, ale to tak na marginesie...Przykro mi to mówić ale takie mam czasami odczucia.

-
Daniel
Danmazda napisał(a):Nie powinno być czegoś takiego, jeśli ktoś zmienił markę a dalej chce uczestniczyć w życiu naszego klubu PR powinien dołożyć wszelkich starań by dana osoba była z nami.
Wybaczcie, że się wtrącę ale w pełni się zgadzam. Dla porównania w moim regionie chyba połowa spotowiczów przyjeżdża na spoty nie Mazdami
Życzę Waszej grupie jak najlepiej bo naprawdę nie potrzeba wiele chęci od każdego z Was żeby stworzyć jednak naprawdę fajną mimo, że póki co niezbyt liczną grupę-ale tu nie liczebność się liczy. Trzymam kciuki!
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Absolutnie nie chcę nikogo urazić
wręcz odwrotnie chcę aby każdy właśnie nie zależnie od marki przyjezdzal a jak czasami było widać potrafimy się jednoczyć
i Kamil do Ciebie sam wiesz że nie ma powodu aby do czegoś się doczepic
prawie na każdym spotkaniu byłeś a jeżeli coś wypadało to zadzwoniles że się spoznisz ewentualnie nie dasz rady
A co do Marki auta to chodzi mi o to aby może coś połączyć jak np. W Lublinie widujemy się z Mitsumaniakami
ot to chodziło
co do narzucania godziny nikt nikomu nie narzuca... Ewentualne propozycje co I jak
A co do tego na nie decyduje o niczym tylko mogę zaproponować nie jestem PR. A kolejna sprawa że sam każdy może coś zorganizować PR to funkcja głównie do potrzeb forum i współpracy z zarządem
z resztą każdy wie jak jest rozmawialiśmy o tym na zlocie 

Danmazda napisał(a): Nie powinno być czegoś takiego, jeśli ktoś zmienił markę a dalej chce uczestniczyć w życiu naszego klubu PR powinien dołożyć wszelkich starań by dana osoba była z nami
Oczywiście
dobra ale do rzeczy bo to wątek o Podkarpaciu
Może spot w najbliższą niedzielę ?
Ja od siebie chciałbym tylko dodać, za mojej kadencji udało się zrobić dość liczne spoty, ale to tylko i wyłącznie ze względu na to ze były robione wydarzenia na fb i został założony fanpage bez tego dalej na spotach było by nas 3 max 4, prawda jest taka ze większości jest po drodze portal społecznościowy niż forum, i wcale się nie dziwię bo z kilkoma osobami rozmawiałem dlaczego nie mają konta na ms i np" zakładałem konto 3 razy i za każdym razem mi je usuwali nie wiem co robiłem zle"

Ehh, Facebook.... Takie informacje o spotach powinny być na forum a nie tylko na Facebooku.

-
Daniel
Danmazda napisał(a):Ehh, Facebook.... Takie informacje o spotach powinny być na forum a nie tylko na Facebooku.
No niestety takie są realia, czy nam się to podoba czy nie, od mojego pierwszego spota w Rzeszowie minęło trochę czasu i przez te lata na spocie nie widziałem więcej niż 6 samochodow, a z pomocą właśnie fb na każdym spocie który był bylo od 10 do nawet około 20.