Czateria...cd
Panowie ktoś się może nieco orientuje jak tam rynek Pickupów w PL ?
Kolegom Mustangi się przyjmują, zastanawiam się czy nie dorzucić im jakiś RAM'ów, F150, Rangerów do kontenera.
Eentualnie jakieś amerykańskie SUV'y – Durango itp ?
Kolegom Mustangi się przyjmują, zastanawiam się czy nie dorzucić im jakiś RAM'ów, F150, Rangerów do kontenera.
Eentualnie jakieś amerykańskie SUV'y – Durango itp ?
..::Born To Rise Hell::..
No to mi się opelek uniezdatnił do jazdy trochę. Byłem na wieczornych testach i na zagrzanych oponach i puszczającym lekko wydechu regularne 7 coś do 60 mph (od 7,6 do 7,9) czyli auto nadal podaje jak powinno. Natomiast ruszając tak całkiem zwyczajnie 8,5 na zimnej oponie. A wracałem bucząc jak rasowe muscle, wydech gdzieś puścił całkiem. Nie wiem czy to katalizator, plecionka czy może kolektor pękł. Co ciekawe przy przyspieszaniu od 3-3,5 tys obr, hałas silnika zagłusza wydech, ewentualnie ciśnienie spalin jest tak wielkie że nakładają się na siebie fale w każdym razie wydechu już nie słychać 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja o 01:00 doszedlem do wniosku, ze woda jest dla zwierzat i poszedlem spac. 
Ja póznym wieczorem po drzemce wyskoczyłem zatankować ponton i korzystając z deszczowej aury chciałem się trochę poślizgać na parkingu pod intermarche.
Poziom moich umiejętności panowania nad autem pozostawia jednak wiele do życzenia
Poziom moich umiejętności panowania nad autem pozostawia jednak wiele do życzenia
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time