Makmarc piszesz, że Stag zło – ok. Po tym co piszesz wniosek ja mogę postawić taki, że po prostu osoby, które trafiają do Was na poprawki to te, które przyoszczędziły na montażu w innym serwisie i po prostu MAGIK, który montował nie potrafił tego ogarnąć tylko puścił autokalibrację. Otóż w KME też się to da i jakoś nikt o tym nie pisze. Ja nie mówię, że cała grupa AC jest wyśmienita, pisałem tylko i wyłącznie w kwestii elektroniki.
Spalanie dużo większe? Sorry, ale jak moja GH w zimę potrafiła spalić ~9L/100km i wcale nie było ubogo tylko bardzo z głową zrobione to jest ten wynik dużego spalania? Śmiem twierdzić, że nie przekroczę widełek 15%. Pokaż mi inną elektronikę, na której nie stracisz tych, dajmy na to, do 5KM i ok. 10Nm.
Ja sam osobiście do GH zapłaciłem 2950 zł z większą butlą w bagażnik aniżeli oferowany standard.
Piszesz cały czas, że ten Stag taki zły etc. więc proszę powiedz jakie 70% osób montujących w podlaskim kładzie elektronikę. Po prostu powiedz co nie leży Ci w tych instalacjach... Nie zajmuję się tym fachowo ani hobbystycznie tym bardziej, wiem tyle co nic (na pewno moja wiedza jest znikoma), ale po prostu chciałbym się dowiedzieć.
Każda wiedza przyda się w przyszłości.
Oczywiście wszelakie posty nie mają jakichkolwiek względów uszczypliwości tylko po prostu wymienić wady oraz zalety danych podzespołów, które są montowane.