Mazda6 GG RF '02 150 PS Grace Green Mica :) 18" The End :(
I końcówka wydechu ultera 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
swirek napisał(a):co takiego zostało zmodyfikowane że cena będzie zaporowa?

ludzie, toż przez 4,5 roku poszło w nią 18 tys

To już możesz zacząć zbierać na kolejne modyfikacje. Celin jeszcze nie sprzedał swojej z 2005 z założonym pakietem Aero, a chce 19 tysięcy. Bądźmy realistami.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):Bądźmy realistami
ktoś tu nie czyta ze zrozumieniem
rafalmazda6 napisał(a):po prostu chcę sprawdzić czy los mi ją zostawi czy zabierze
rafalmazda6 napisał(a):pewnie się nie sprzeda i będę kontynuował ten projekt
poza tym co tak naprawdę siedzi w Maździe i jak jedzie wiem tylko ja

Co tu się wyprawia znowu sprzedajesz
jak tak czytam to co chwile piszesz że cos sie dzieje
Auto fajne i na pewno zadbane ale poważnie wsadziłeś w nie 18 tys?Tak jak piszesz zerkłem w pierwszego posta i ja tam widzę parę "darmowych modów"a reszta czysta eksploatacja no może poza rudą.
Powodzenia w dalszych modach
ze sprzedażą myślę podobnie jak Bartek będziesz miał szczęście jak sie uda
W Rykach bedziesz?

a od ilu zaczął bo jak pamietam to chyba 23tys?Mr_Bartek napisał(a):Celin jeszcze nie sprzedał swojej z 2005 z założonym pakietem Aero, a chce 19 tysięcy.
no nie wiemrafalmazda6 napisał(a):Madzia też nie jest tykającą bombą, w której zaraz coś wybuchnie,
Auto fajne i na pewno zadbane ale poważnie wsadziłeś w nie 18 tys?Tak jak piszesz zerkłem w pierwszego posta i ja tam widzę parę "darmowych modów"a reszta czysta eksploatacja no może poza rudą.
Powodzenia w dalszych modach
W Rykach bedziesz?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):znowu sprzedajesz

Beny napisał(a):co chwile piszesz że cos sie dzieje
no niestety taki charakter – coś puknie, stuknie to od razu paniki narobię, jadę do warsztatu że tłucze że ło matko bosko, a mechanik na mnie patrzy i się ze mnie śmieje, po czym słyszę "przewrażliwiony jesteś, daj temu autu jeździć"

Beny napisał(a):poważnie wsadziłeś w nie 18 tys?
dokładnie 17 632
Beny napisał(a):W Rykach bedziesz?
na 90%

dobra, wiem że kręcę ale myśli o sprzedaży przeszły mi praktycznie całkowicie
dlaczego? Bo boję się, że mimo tych 20tys znalazłby się ktoś, kto by ją wziął, a ja jej nie oddam
najprawdopodobniej w środę widzimy się z mechanikiem na te 4 pkt napisane w poście gdzieś wyżej, a później modzimy
przy okazji gdyby ktoś spotkał się z takim grill'em
na sprzedaż, informować mnie
Skoro zostaje, są spore plany na przyszłość, ale nie są na "już", bo w totka nie wygrałem
powoli będę dążył do ich zrealizowania
nie będę o nich pisał, bo lepiej pisać o ich zrealizowaniu
jeszcze w międzyczasie jakaś regeneracja felg wpadnie + malowanie zacisków i naklejenie naklejek od Wiśni (w końcu
) będzie się działo 
z nowości? Jakiś czas temu wyleciały naklejki z tylnej szyby. Została tylko Shiny Garage w prawym górnym rogu
jakąś sesyjkę trzeba strzelić
a póki co śmigamy dalej

na sprzedaż, informować mnie

Skoro zostaje, są spore plany na przyszłość, ale nie są na "już", bo w totka nie wygrałem

z nowości? Jakiś czas temu wyleciały naklejki z tylnej szyby. Została tylko Shiny Garage w prawym górnym rogu

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
dzięki Bartku
na ebay'u są nawet i tańsze (sprawdzone), ale ta wysyłka
dlatego może coś w PL się trafi i tak poluję 

A u MyFriendów nie mają nic na Aliexpress? Sprawdzałeś? Wpadaj do Łomży na detailing albo po prostu na wódeczkę
Gościna będzie pełną parą
-
makmarc
w polsce będziesz miał jedynie zaporowe ceny. Jeden wisiał za 300+ kiedy ja kupowałem. W końcu wziąłem za śmieszne pieniądze z USA i lata jak talala.
nie wiem z jakiej choinki się urwałeś Rafał, ale na pewno wysokiej i uderzenie było potężne.
rafalmazda6 napisał(a):mimo tych 20tys znalazłby się ktoś, kto by ją wziął
nie wiem z jakiej choinki się urwałeś Rafał, ale na pewno wysokiej i uderzenie było potężne.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Co jak co, ale Mateusz ma racje, co raz ciężej za 20tys zł sprzedać polifta z 2005/06 roku. Wiem, że Ty wiesz, co masz, jak dbasz itp., ale na moje oko jakby ktoś wyłożył 12-13tys to pewnie byłby max.
Zostaw ją, rób na bieżąco , modź, ciesz się z jazdy
Zostaw ją, rób na bieżąco , modź, ciesz się z jazdy
-
makmarc
Beny napisał(a):a od ilu zaczął bo jak pamietam to chyba 23tys
Od 22,5 jak dobrze pamiętam. Jeszcze noża na gardle nie mam, więc nie chcę schodzić do powiedzmy 15-16. Póki co stoi 19. Jak się znajdzie ktoś realnie zainteresowany to coś się ponegocjuje :p
Jak Rafał nie potrzebuje sprzedać to nie ma co się śpieszyć. Ja gdyby nie powiększenie rodziny, dalej bym się trzymał 6

- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
Panowie, może i macie rację, może i sufit mi się na łeb spadł, ale... Znam wartość auta i za mniej nie sprzedam. Nie obchodzą mnie teksty, że ten rok stoi niżej. W zasadzie już nie ma o czym gadać, bo Mazda zostaje u mnie i sprzedawać OSTATECZNIE nie zamierzam! Tak jak mówiłem – trochę się wystraszyłem, że nawet przy tych absurdalnych 20tys ktoś może się skusić, tak więc dla 100% pewności nigdzie jej nie wystawiam. Jeśli ktoś chce to może wyłożyć 40tys i wtedy sprzedam, bo wyjdę przynajmniej na 0
A tymczasem działamy dalej
dziś wpadła nowa uszczelka pod pokrywę zaworów
wspominałem że trafiłem na odpowiedniego mechanika, prawda? Żeby nie być gołosłownym, zobaczcie jak wyczyścił pokrywę zaworów
już do innego mechanika nie pojadę, bo nie dość że faktycznie wie co robi, robi lepiej niż inni i za mniejszą cenę to jeszcze kolega
już wstępnie umawiałem się z nim na wymianę rozrządu + regulację luzu zaworów, ale to za jakieś 6tys km dopiero
aktualnie zbieramy fundusze na mody, żeby za jakiś czas konkretnie ruszyć z tematem i żebym w końcu mógł powiedzieć "dobra, zrobiłem w niej wszystko, projekt skończony, kupuję RX-8 do zabawy na weekendy"
ściągaj pakiet i jak zbiorę gotówkę to będziemy negocjować

A tymczasem działamy dalej

Celin napisał(a):Jak się znajdzie ktoś realnie zainteresowany to coś się ponegocjuje
ściągaj pakiet i jak zbiorę gotówkę to będziemy negocjować

tak się nie kalkuluje ceny auta do sprzedaży. Nigdy, ale to przenigdy nikt ci nie zwróci kosztów, które w auto włożyłeś.
Mi na tę chwilę z tankowaniami i ceną zakupu wychodzi ponad 60 tysia. Minus paliwo to co, za 50 tysia mam wystawiać?
Inne są realia rynkowe więc o nic się obawiać nie musisz, nikt ci nigdy tyle nie da.
No chyba, że byłby to projekt na jakieś 300bhp, to może
Mi na tę chwilę z tankowaniami i ceną zakupu wychodzi ponad 60 tysia. Minus paliwo to co, za 50 tysia mam wystawiać?
Inne są realia rynkowe więc o nic się obawiać nie musisz, nikt ci nigdy tyle nie da.
No chyba, że byłby to projekt na jakieś 300bhp, to może
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
czas na gadanie się skończył, trzeba było coś zmodzić
no więc tym razem wyszło, bo pojechałem do profesjonalnej firmy 

ona jest trochę dziwna
zresztą jak za tydzień pomacasz to sam zobaczysz
bo z daleka wygląda bardzo dobrze, a z bliska jakby trochę za jasna była
aczkolwiek jak dawno, dawno temu zamawiałem i miałem do wyboru jaśniejszą i ciemniejszą, wybrałem tę drugą
po czym dziś dowiedziałem się, że folia do oklejania lamp jest zupełnie inna i ta jest witrażówka (cokolwiek to znaczy
) wszystkie z allegry te folie do lamp są witrażówki podobno
póki co chromu mi brakuje i muszę się przyzwyczaić do tego, że jest ładniej 

Jest dużo lepiej, chociaż szkoda, że nie ciemniejsza
gratki za moda! Ile taka przyjemność?
-
makmarc