ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
dziś spoty na batorego w euromasterze kuźniak
Ja moge Ci wymienic oliwe zaden problem tylko czasu malo a oliwa to sprawa indywidualana, ja sadze ze 10w40 styknie jesli nie upalasz i silnik nie ma nadmiernego apetytu.
Panowie, czy ktoś z Zielonej Góry, ewentualnie z lubuskiego przyjeżdżający na spoty do ZG posiada Xedos 9?
-
maciekzg
Witam .. Pomoże ktoś... viewtopic.php?f=80&t=193164&p=3185875#p3185875
Witam ! Proponuję spotkanie wszystkich użytkowników Mazd w okolicach Żar (woj.Lubuskie) celem jest wspólna przejażdżka w kolumnie (miło jest popatrzeć gdy się widzi tyle Mazd w jednym miejscu) do tego konkursy itp.Spotkanie typowo integracyjne...Co do terminu i spotkania to zależy od ilości zainteresowanych.Proszę o kontakt.Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Mazd i dozobaczenia! Grzegorz
Witam grzegorz033 przeniosłem Twój post we właściwe miejsce , na przyszłość, proszę aby nie zakładać nowych wątków w dziale spotkań regionalnych, lecz kontynuować już założone , w Twoim przypadku tyczy się to grupy lubuskiej.
Cieszy fakt , że jesteś zainteresowany spotkaniami , a w okolicach Żar, spotykają się koledzy w Zielonej Górze . Pozdrawiam i życzę licznych spotkań.
Cieszy fakt , że jesteś zainteresowany spotkaniami , a w okolicach Żar, spotykają się koledzy w Zielonej Górze . Pozdrawiam i życzę licznych spotkań.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Jestem za jesli chodzi o spot w zielonej;)
Ziomeczki i nie ziomeczki, jakby ktoś miał ochotę na paintballa to zapraszam na strzelanko 19.11.16, koszt 80pln plus prowiant, pićku, dojazd itp. Więcej info na PW lub tel Ci co mają
Pozdro!
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
Dużo zdrowia szczęścia i obyśmy się spotykali wspólnie jak najczęściej

Dużo zdrowia szczęścia i obyśmy się spotykali wspólnie jak najczęściej
Nightfallówna
Narodził się pomysł, żeby zorganizować spota gdzieś w okolicy Zielonej Góry , lub w samej ZG, mi osobiście miejscówka, w której robiliśmy kiedyś ognisko jak najbardziej odpowiadała i nie miał bym nic przeciwko , aby to miejsce jeszcze raz odwiedzić .Być może uda się coś połączyć i jakaś delegacja z wielkopolski do nas dojedzie tak jak kiedyś:)
Napiszcie czy ktoś pisałby sie na taki spot? Pozdrawiam...
Napiszcie czy ktoś pisałby sie na taki spot? Pozdrawiam...

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Oczywiscie ze sie piszemy musimy tylko dograc jakieś terminy bo kazdy z nas ,ostatnimi czasy, mocno zabiegany.