ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
dziś spoty na batorego w euromasterze kuźniak
Ja moge Ci wymienic oliwe zaden problem tylko czasu malo a oliwa to sprawa indywidualana, ja sadze ze 10w40 styknie jesli nie upalasz i silnik nie ma nadmiernego apetytu.
Panowie, czy ktoś z Zielonej Góry, ewentualnie z lubuskiego przyjeżdżający na spoty do ZG posiada Xedos 9?
-
maciekzg
Witam .. Pomoże ktoś... viewtopic.php?f=80&t=193164&p=3185875#p3185875
Witam ! Proponuję spotkanie wszystkich użytkowników Mazd w okolicach Żar (woj.Lubuskie) celem jest wspólna przejażdżka w kolumnie (miło jest popatrzeć gdy się widzi tyle Mazd w jednym miejscu) do tego konkursy itp.Spotkanie typowo integracyjne...Co do terminu i spotkania to zależy od ilości zainteresowanych.Proszę o kontakt.Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Mazd i dozobaczenia! Grzegorz
Witam grzegorz033 przeniosłem Twój post we właściwe miejsce , na przyszłość, proszę aby nie zakładać nowych wątków w dziale spotkań regionalnych, lecz kontynuować już założone , w Twoim przypadku tyczy się to grupy lubuskiej.
Cieszy fakt , że jesteś zainteresowany spotkaniami , a w okolicach Żar, spotykają się koledzy w Zielonej Górze . Pozdrawiam i życzę licznych spotkań.
Cieszy fakt , że jesteś zainteresowany spotkaniami , a w okolicach Żar, spotykają się koledzy w Zielonej Górze . Pozdrawiam i życzę licznych spotkań.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Jestem za jesli chodzi o spot w zielonej;)
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
Dużo zdrowia szczęścia i obyśmy się spotykali wspólnie jak najczęściej

Dużo zdrowia szczęścia i obyśmy się spotykali wspólnie jak najczęściej
Nightfallówna
Narodził się pomysł, żeby zorganizować spota gdzieś w okolicy Zielonej Góry , lub w samej ZG, mi osobiście miejscówka, w której robiliśmy kiedyś ognisko jak najbardziej odpowiadała i nie miał bym nic przeciwko , aby to miejsce jeszcze raz odwiedzić .Być może uda się coś połączyć i jakaś delegacja z wielkopolski do nas dojedzie tak jak kiedyś:)
Napiszcie czy ktoś pisałby sie na taki spot? Pozdrawiam...
Napiszcie czy ktoś pisałby sie na taki spot? Pozdrawiam...

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Oczywiscie ze sie piszemy musimy tylko dograc jakieś terminy bo kazdy z nas ,ostatnimi czasy, mocno zabiegany.