xRafalx napisał(a):ponieważ chińczyki to dla mnie szajs a nie opony, więc za opony musiałbym dać z 2.5k.
a tam, raptem na Uniroyalach jeździsz i w grę wchodzą niedrogie stosunkowo 18'tki – to połowa tej kwoty a nie 2,5k
www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):ponieważ chińczyki to dla mnie szajs a nie opony, więc za opony musiałbym dać z 2.5k.
Weelkoo napisał(a):xRafalx napisał(a):ponieważ chińczyki to dla mnie szajs a nie opony, więc za opony musiałbym dać z 2.5k.
a tam, raptem na Uniroyalach jeździsz i w grę wchodzą niedrogie stosunkowo 18'tki – to połowa tej kwoty a nie 2,5kzresztą pewno i felgi pasujące dało by radę trafić za wyraźnie mniej niż 2,5k, w tej cenie to już w nowe Enkei (choć tylko Tuning no ale
) się celuje albo używane Worki
Właśnie jest w tym problem, że mnie popularne felgi nie interesują, na pewno nie założę reksów bo już są nudne, każdy prawie je ma. Choć felga sama w sobie jest ok. Mps pewnie na 19 będzie jeździł.Yoki napisał(a):Jeżeli to nie koła są problemem to popularne 18 z oponami można wyrwać już za 2K. Zawsze można też kupić takie koła, które później pójdą do MPS-a.
xRafalx napisał(a):Tak uniroyal na 18 to kwota 1900zł. Więc to jest raczej nie połówka
xRafalx napisał(a):niż na popękanej 19' fuldy
NiestetyWisniaUs napisał(a):Lecisz na Tarnów na zimowych rozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości