KoRnFUN napisał(a):Pieknie pieknie
zostal tylko dystans i bedzie piekna calosc
No poszukiwania trwają
Pilnie szukam naklejki na kolektor v6

www.mazdaspeed.pl
KoRnFUN napisał(a):Pieknie pieknie
zostal tylko dystans i bedzie piekna calosc
rafał88 napisał(a):Luki92_92 mial na sprzedaz.
KoRnFUN napisał(a):Widze ze ostro lecisz z tematem. Gruby hajs sie sypie a mowiles ze nie masz kasy :p
Dopisano 28 kwi 2016 21:05:
Widze ze ostro lecisz z tematem. Gruby hajs sie sypie a mowiles ze nie masz kasy :p
chmielu_KL napisał(a):Niestety nie mam na podmiane przeplywki, ani przepustnicy ; ( a kupować specjalnie to trochę bez sensu jak by się okazało że to nie w tym wina.
Katalizator jest do wywalenia. Dolot szczelny, sondy w sumie nowe przelatane 12 tyś. Błędy do sprawdzenia. Co do muła to dziwna sprawa bo raz jest, a raz nie. W różnym zakresie oborotw muła łapie na różnym biegu.
No i z nowości znalazłem normalne Ubezpieczenie z NW za 737 zł, a nie za 2.200 ;D
MichałB napisał(a):ta rura od airboxa idzie w nadkole? mam taka samą rurę i planuje jakoś pociągnąć ją własnie w nadkole.
rafał88 napisał(a):Ale jakie te sondy??? Uniwersalne za 70zlszt??? Bledy juz powinienes dawno sprawdzic skoro czujesz zmuleniaMoze byc ,ze podcisneinia i moze byc ze vris sie nie otwiera albo zamyka kiedy musi jeden czy drugi.,
Piotr_ napisał(a):Fajne ten Twój sedanik![]()
Co do dolotu, wywal wszystkie rury karbowane za airboxem. Bardzo tłumią dźwięk, im więcej Alu w dolocie tym lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości