Swoją drogą ktoś z Was montował już kamerkę cofania

www.mazdaspeed.pl
odom napisał(a):ktoś z Was montował już kamerkę cofania
odom napisał(a):takie coś
em_dzej napisał(a):odom napisał(a):takie coś
Tak bo to dokładnie to samo![]()
Do tego mam lusterko nakładane z ekranikiem
Jakość spoko
Montaż banalnie prosty , najwiecej roboty z przeciagnieciem przewodu z klapy do lusterka .
Teraz jak myślę to najlepiej zrobić to podsufitką
Danmazda napisał(a):Wszystkie te lusterka to z chin są, więc nie ma znaczenia jakiej firmy kupisz. Ja swoje już mam koło 2 lat i działa prawidłowo, nic się jeszcze nie popsuło. Będziesz musiał dobrać odpowiednia żarówkę ledową pod oświetlenie w kamerce, ja dość sporo ich kupiłem za nim trafiłem na odpowiednią.
Danmazda napisał(a):U mnie jest lusterko wymiarów prawie że oryginalnego, ciut większe jest. Każde lusterko będzie widoczne. Chyba ze od czasu kiedy ja kupowałem zrobili w końcu uchwyt, taki jak w przedlifcie były do kupienia.
maestro81 napisał(a):A nie prościej było kupić kamerkę z noktowizją
em_dzej napisał(a):AloHa
Daniel odpowiedział Ci na wszystko tak jak ja bym Ci odpowiedział
dodam że led w kamerce jest słabawy , i tabica świeci nizernie jak dodasz drugiego leda takiej mocy
badz bedzie nierówno
Lusterko nakładane wogóle nie rzuca się w oczy nikt nie zauważy
odom napisał(a):a to jak Ty rozwiązałeś
Danmazda napisał(a):Tylko ciekawe czy jest to do Mazdy 6 gg/gy poliftowej, masz jakiś link ? Cena i tak spadła, kosztowało 300 zł
odom napisał(a):maestro81 napisał(a):A nie prościej było kupić kamerkę z noktowizją
nie znam zapodaj zatem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości