Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
Masz racje to nie godlo to po prostu orzel bialy w zlotej koronie i z glowa na prawo patrz nadruk na koszulke symbol polskosci i mojego patriotyzmu poza tym to jest watek o Mazdzie nie o nadrakuch na koszulki
masz pytania to zapraszam na priv koniec OT
masz pytania to zapraszam na priv koniec OT
Na żywo kombiaczek robi duże wrażenie
Mego robotę zrobiłeś 
Mego robotę zrobiłeś 
-
Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Mody wpadły to teraz musisz zaktualizować podpis.
A ja się pytam co wyszło z tymi progami bo na zdjęciach widać dopasowane. 

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Dziękuje za zrobienie porządku w wątku
Dziękuje za miłe słowa profil z aktualizuje jak tylko znajdę czas bo jestem trochę zalatany teraz.
Nie wiem już sam co z tymi progami było. Blacharz dzwonił i mówił że za długie potem powiedział że coś wykombinuje i wykombinował. Spasował je jak mógł i efekt jest zadowalający
Nie przylegają dokładnie w niektórych miejscach ale nie widać tego tak bardzo porobię zdjęcia i wrzucę to zobaczycie sami
Jadę właśnie ją odebrać bo lakiernik kończył mi polerkę i nakładanie twardego wosku z shiny garage.
Dziękuje za miłe słowa profil z aktualizuje jak tylko znajdę czas bo jestem trochę zalatany teraz.
Nie wiem już sam co z tymi progami było. Blacharz dzwonił i mówił że za długie potem powiedział że coś wykombinuje i wykombinował. Spasował je jak mógł i efekt jest zadowalający
Jadę właśnie ją odebrać bo lakiernik kończył mi polerkę i nakładanie twardego wosku z shiny garage.
Wróciłem autem ze SPA
Polerka całego auta i mechanicznie nałożony wosk. Miał być mój z shiny garage ale lakiernik stwierdził że ciulato się nakłada i użył jakiegoś swojego mleczka którego zawsze używa. Niestety nie pamiętam jak się nazywa to mleczko ale efekt mnie powalił 
Dopisano 20 kwi 2016, o 20:57:
A tak wygląda sprawa z progami zrobiłem zdjęcia tylko tam gdzie nie najlepiej to wygląda
Dopisano 20 kwi 2016, o 20:57:
A tak wygląda sprawa z progami zrobiłem zdjęcia tylko tam gdzie nie najlepiej to wygląda
Progi są dobrze spasowane, nie był myślę w stanie tego lepiej spasować. Ja także mam lekko odstające progi w niektórych miejscach 
-
& Marta

- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08