To teraz kilka słów ode mnie
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego, aby ta jakże zacna impreza się odbyła

A więc :
– Pawle, dziękuję za Twój spokój, porady, doświadczenie, czas który poświęciłeś na niezliczone rozmowy czy to telefoniczne czy przy okazji spotkań i cierpliwość do mojego marudzenia
– Rafał za doświadczenie, kupę czasu, porady które mi przekazałeś, ogarnięcie wpłat i wiele wiele innych spraw których nie jestem w stanie tu wymienić
-Koci@kowi mojej kochanej żonie, która już od grudnia znosiła wieczne telefony i moją nieobecność, przez wieczne załatwianie jakichś spraw związanych ze zlotem, a także za pomoc w tym co tylko mogła ogarnąć
– Trolix, Speed, Bo_Lo, Reiss, Nightfall, Sewo, Josh, Crenshaw, Capazo, Bartosz, Szyna, Danmazda i pewnie wielu innych o których zapomniałem ( za co bardzo przepraszam ), za nieocenioną pomoc bez której nie bylibyśmy w stanie zorganizować tego zlotu na tak wysokim poziomie.
– Sponsorom i partnerom za przybycie, porady i liczne nagrody, czyli firmie :
Mazda Motor Logistics EuropeVoyager Club oficjalnemu dealerowi Mazdy
Gaz-Parts wraz z AC-właścicielem marki STAGAutoNaBlaskShiny GarageENEOS CARSPEEDAgma Chip TuningWTC– A na końcu Wam wszystkim, UCZESTNIKOM zlotu za liczne przybycie, uśmiechnięte, zadowolone i rozradowane twarze które wynagradzają nam organizatorom wszystkie trudy przez które trzeba przebrnąć aby taka impreza się odbyła
Jeżeli to ma zawsze tak wyglądać...
TO JA W TO WCHODZĘ 
Co do samego zlotu i jazdy po torze, niestety zabrakło mi czasu aby pojeździć swoim autem i zrobiłem tylko trzy kółka, ale i tak zabawa była przednia
Paweł, Capazo dziękuję za sesję na prawym, było bardzo szybko
Szkoda tylko, że kilka osób miało problemy z autem i niektórzy nawet do domu nie dojechali

Mam nadzieję że w przyszłym roku sobie to odbiją
Jeżeli chodzi o ośrodek, hmmm no nie jest to to czego bym chciał, ale wierzcie mi że strasznie ciężko coś znaleźć w okolicach poznania, abyśmy się wszyscy pomieścili a do tego w przyzwoitych pieniążkach.
Jedzenie takie se ( nic więcej nie dodam

).
Jeszcze raz dziękuję w imieniu organizatorów za tak liczne przybycie i trzymanie się zasad i regulaminów, jesteśmy z Was dumni
JUŻ ZAŁATWIAMY TERMIN NA PRZYSZŁY ROK