Żarówki wpasowały się bez problemów i świecą bardzo ładnie mocniej niż te co miałem wcześniej szczególnie we wstecznych ładnie widać tą gwiazdkę na czole żarówki
Dziś miałem pracowity dzień z moją 6.
Na początku wielkie podziękowania dla Atilli za zrobienie tylnych świateł ala A-spec dzięki Kamil<spoko>
Odświeżyłem zaciski pomalowałem je pędzelkiem a na koniec żółtą farbą w sprayu ponieważ odcień żółtego farby z puszki mi nie podszedł, w każdym razie wyszło lepiej niż w zeszłym roku
Wyczyściłem i spolerowałem srebrne ranty felg papierem wodnym 2500 ponieważ porobiły się wżery których nie mogłem domyć efekt mocno zadowalający ale jeszcze popracuje nad większym połyskiem
Zaczęliśmy pracę około 11:00 a do domu wróciłem o 20:00 jestem padnięty ale warto było dla samej satysfakcji
No i na koniec żeby nie było zbyt pięknie podczas przenoszenia zdjęć z tel na lapka coś się zwiesiło i poginęły mi wszystkie foty z dzisiejszej pracy
em_dzej to jest jakieś fatum chyba

albo jakiś chiński globalny wirus
Dodam jeszcze że od wczoraj wynajmuje garaż i moja 6 ma własny ocieplony z kanałem domek
Dosyć spania pod chmurką , rozbieganych dzieciaków którzy kopią piłka po drzwiach itp