dejneks napisał(a):ładnie się z otoczeniem zlewa
to jest wersja kameleon
Beny napisał(a):Po co Ci taka obstawa
byłem tam zupełnie w innym celu i zdjęcia jak zwykle były przy okazji
Yoki napisał(a):Twoja M6 nic się nie zmienia
no niestety

www.mazdaspeed.pl
dejneks napisał(a):ładnie się z otoczeniem zlewa
Beny napisał(a):Po co Ci taka obstawa
Yoki napisał(a):Twoja M6 nic się nie zmienia

rafalmazda6 napisał(a): 3 lata temu zachciało się iść na studia dzienne, a że student biedny jest to takie są tego efekty
odom napisał(a):z modami pójdziesz że HEJ
odom napisał(a):albo pokusisz się o inny samochód
chyba że ktoś by mi za nią dał tak ze 20 tys
za 30 tys sprzedaję od ręki
odom napisał(a):To że nic się nie dzieje, nie znaczy że o nią nie dbasz
ale nie poddałem się, bo jutro na lokalnym spocie będziemy reprezentować zarówno Mazdy jak i klub
w sumie na sesje zdjęciowe też
jak się uda (choć pewnie pogoda ze mną wygra) to jakieś fotki jutro wrzucę jak wygląda czysta Madzia rafał88 napisał(a):Kupilbys sobie jakiejs normalnej wielkosci felgi
rafalmazda6 napisał(a):jutro na lokalnym spocie będziemy reprezentować zarówno Mazdy jak i klub

w moim albumie (link poniżej) są jeszcze ze 2 fotki Madzi wykonywane przeze mnie (po zrobieniu ponad 200 zdjęć na imprezie nie mogłem już patrzeć na aparat, więc więcej zdjęć swojego wozidełka nie mam
dodatkowo na tym wczorajszym charytatywnym spocie dorwał mnie świeży użytkownik GG, któremu oczywiście wręczyłem ulotkę klubową
nie mógł wyjść z podziwu jak moja Madzia wygląda, a po stanie lakieru stwierdził, że chyba jest z końca produkcji, więc to musi być 2007 
Exegi Monumentum napisał(a):Ciekawe zdjęcia
Exegi Monumentum napisał(a):jaką folią oklejałeś tą "listwę"
ale zrobi się lukasmank napisał(a):gratuluję

rafalmazda6 napisał(a):istnieje jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że koło o parametrach: felga 8" et40, opona 215/45/18 nie będzie ocierało? Powiedzcie że istnieje

aktualny stock setup ma 16 7" et55 na balonie 205/55. Można to wyciągnąć u mnie max 2 cm ze względu na plastikowe wnęki nadkoli z tyłu. Tak więc 8" i et50 na 215/45/18 jest na granicy, której przekroczenie wiąże się z ocieraniem. Odnośnie felg dziś wykonałem telefon i znajomy z aukcji grzecznościowej podał numer do właściciela felg, ale ten nie odbierał
a jak nie to mam na oku jeszcze jedno ogłoszenie
przed zlotem zamierzam dokładnie wyczyścić wnętrze + mycie + detailer Miałem w planach rolowanie, też a plastikowe nadkola. Po tym zabiegu nadkola nie będą pasowaćrafalmazda6 napisał(a):a rolków nie chcę, bo siedzą reperaturki, którym mogłoby się stać kuku

nie są w stanie idealnym, bo przydałaby się im regeneracja (mają trochę otarć rantów i rysek na ramionach). Plan jest taki, że w tym roku to przeboleję, a na następny sezon regeneracja full wypas
jeszcze tylko muszę zamówić gumy 215/45 i koła będą się toczyć 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości