Za sprawą przypływu emocji oraz faktu, że znajomy sprzedawał samochód – stałem się od niedawna posiadaczem Mazdy 323F BJ, na razie przejechałem 1500KM (przez 2 tygodnie!
Tutaj się witamy
Witam wszystkich!
Za sprawą przypływu emocji oraz faktu, że znajomy sprzedawał samochód – stałem się od niedawna posiadaczem Mazdy 323F BJ, na razie przejechałem 1500KM (przez 2 tygodnie!
) i jestem zadowolony! 
- Od: 21 mar 2016, 10:46
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0DiTD '99 [RIP]
Mazda 6 GG A-Spec 3.0 V6
Witam Serdecznie!
Z tej strony Adrian, 20 lat z Iławy od 18.03.2016r. zacząłem przygodę z Mazdą 323F BJ 2.0 Diesel 1999r.
Madziulkę otrzymałem od mamy, ponieważ 18 ubiegłego roku zdałem prawko i minął rok bez żadnej kolizji. Mam nadzieje że będzie miło się tutaj zaglądać i dyskutować.
Z tej strony Adrian, 20 lat z Iławy od 18.03.2016r. zacząłem przygodę z Mazdą 323F BJ 2.0 Diesel 1999r.
-
Dyszka96
kar0l napisał(a):Cześć. Mam na imię Karol.
FilipKot napisał(a):Witam,
mam na imię Tomek
dareme89 napisał(a):Hej, nazywam sie Darek
szympekmajster napisał(a):Witam wszystkich!
tatadyrektor napisał(a):Witam i pozdrawiam
Dyszka96 napisał(a):Witam Serdecznie!
bobola napisał(a):Witam , na imię mam Andrzej
wadi napisał(a):Witam Kolegów, mam na imię Bartek
zbigniew6011 napisał(a):Witam wszystkich
Mixxer napisał(a):Dzień dobry wszystkim
Witamy nowych forumowiczów

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Witajcie
Mam na imię Rafał, na tę chwilę Mazdy nie posiadam... ale usilnie myślę nad 3. Liczę, że informacje na forum pomogą w tym, aby dokonać w miarę sensownego zakupu. Oby potem zaczęła się miła przygoda, a nie latanie po mechanikach 
- Od: 24 mar 2016, 19:02
- Auto: Mazda 6 GJ 2,5 SkyPassion '15
Witam forumowiczow
Jako ze mój wysłużony 307 jest na pl tablicach a od niedawna niestety lub "stety" mieszkam na stałe za granica , postanowiłem kupić nowszy samochód .wybór padl na Mazdę 3 w dieslu. To mój pierwszy diesel wiec napewno z czasem będę mieć wiele pytań odnośnie eksploatacji i liczę na pomoc.
Pozdrawiam wszystkich i smacznego jajka
Jako ze mój wysłużony 307 jest na pl tablicach a od niedawna niestety lub "stety" mieszkam na stałe za granica , postanowiłem kupić nowszy samochód .wybór padl na Mazdę 3 w dieslu. To mój pierwszy diesel wiec napewno z czasem będę mieć wiele pytań odnośnie eksploatacji i liczę na pomoc.
Pozdrawiam wszystkich i smacznego jajka
-
INssOnline
Witam od 2002 r posiadam mazdę 323 ma sporo lat ale jeszcze mnie nie zawiodła .Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowych świąt
- Od: 25 mar 2016, 17:49
- Auto: Mazda323 1,3 16V 1992
Witam wszystkich.mam prośbę. chcę kupić mazdę cx7 2,3 disi z manualną skrzynią biegów z 2008r. przebieg 145 tys.. pytanie czy autka są awaryjne i jak się sprawują. i jak sprawuje się turbina. mysle tez nad zalozeniem gazu.a opinie różne slyszalem na temat tych mazd. prosze o opinie 
-
karol2510
Witam wszystkich,
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem nowej 3ki (BM), tak więc wypadało by się tu pokazać bo jest sporo fajnych działów i masę informacji które na pewno mi się przydadzą w codziennej eksploatacji
Pozdrawiam.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem nowej 3ki (BM), tak więc wypadało by się tu pokazać bo jest sporo fajnych działów i masę informacji które na pewno mi się przydadzą w codziennej eksploatacji
Pozdrawiam.
Czesc jestem Michal, od miesiaca jestem posiadaczem mazdy 323f z 1998r, 3d silnik 1.4
-
michal de
Witam jestem Julian dawno mnie nie bylo dawny nick moj juliansr niektorzy moga pamietac, a niektorzy nie wiec witam wszytkich i pozdrawiam
- Od: 29 mar 2016, 11:19
- Auto: Mazda 626 GE 1997rok 1.8 90KM
Benzyna LPG
Wczesniejszy nick forumowy juliansr