Mazda 323F BJ FS-DE '03 Sportive ---> Sport Familia 88
Odliczając czas do cieplejszych dni, choć nie wiadomo kiedy nastąpią, oraz korzystając z wolnej chwili wziąłem się za odświeżanie felg, lekko przepolerowane i od razu inaczej
+ M w zimowej wersji
Jakieś 2 tygodnie temu wpadły nowe tarcze Mikody( zobaczymy jak się będzie to sprawowało bo cena naprawdę atrakcyjna) + klocki przód Ate, tył lucasa, ogólnie zestaw dotarty już i ułożony. Wrażenia... hamują
tak poważnie to jest lepiej niż było, są bardziej przewidywalne
Miałem kiedyś pomysł na jakąś naklejkę, tylko za chiny nie wiedziałem gdzie, więc wpadła w takim miejscu widocznym i nie widocznym zarazem
na plastik pod przednim zderzakiem

Miałem kiedyś pomysł na jakąś naklejkę, tylko za chiny nie wiedziałem gdzie, więc wpadła w takim miejscu widocznym i nie widocznym zarazem
Powitać Kolegę
Tarcze na duży PLUS...miałem mikody i byłem z nich zadowolony
a że teraz robię swap-a hebli wpadną ROTINGERy...
upsss wygadałem się
Mikody niestety już nie robią do zwykłej BJ-ki
Kółko od razu lepiej się prezentuje 

cepo12 napisał(a):widocznym i nie widocznym zarazem
bardziej widocznym niż niewidocznym

Zlot w Poznaniu zaliczony, po drodze rozdupcyła się poduszka pod silnikiem, ale to pikuś
Zlot myślę że bardzo udany, chyba w sumie najbardziej cieszył karting, gdzie poszalało się troszeczkę
no i coś tam udało się zabrać ze sobą do domu

fantazja Cie ponosi chyba:DKoci@k napisał(a): najładniejsza BJ'tka na zlotach
a mi się ukradkiem udało usłyszeć "ta czarna z zółtymi halogenami?"Koci@k napisał(a):zawsze słyszę "Aaaaa, ta czarna?"

Dzięki i wzajemniedejneks napisał(a):miło było poznać
Jak z tymi H7R się jeździ? Nie mrugają, że oślepia? Policja się jeszcze nie czepiała? Możesz zrobić jakąś fotkę samej lampy z odpalonym xenonem i tak powiedzmy z odległości 10-15m na wprost? Najlepiej tak godzinę przed zachodem słońca to będzie najlepiej widać wszystko 
BJ świetna. Pewnie część rzeczy będzie dla mnie inspiracją wkrótce.
BJ świetna. Pewnie część rzeczy będzie dla mnie inspiracją wkrótce.
- Od: 17 kwi 2016, 21:38
- Auto: 323F BJ Sportive
Miło było poznać
Nigdy specjalnie na ten model Mazdy specjalnie nie zwracałem uwagi tak Twoja na prawdę rzuca się w oczy. Pięknie utrzymana, kapitalny lakier i ogólny wygląd, no i widać że wypieszczona jest niesamowicie.
Ten tekst o halogenach to nie czasem mojej żony?
bo też w ten sposób lokalizowała Twoją BJtkę
Gratulacje zajęcia miejsca na pudle

Nigdy specjalnie na ten model Mazdy specjalnie nie zwracałem uwagi tak Twoja na prawdę rzuca się w oczy. Pięknie utrzymana, kapitalny lakier i ogólny wygląd, no i widać że wypieszczona jest niesamowicie.
Ten tekst o halogenach to nie czasem mojej żony?

Gratulacje zajęcia miejsca na pudle

Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001